Haberler

Daima Enerjik Daima Capcanlı

Güncelleme:

MAG'a özel açıklamalarda bulunan Kumbasar, Kiralık Aşk dizisinin hayatındaki önemini anlattı.


TED Ankara mezunusunuz ve aynı zamanda Ankaralısınız… Biraz geçmişten günümüze yolculuğa çıksak sizinle…

Ankara'da doğdum ve Ankara Koleji'nden mezun oldum. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan mankenlik diploması aldım. O zamanlar mankenlik yapmak için diplomanın önemi çok büyüktü. Üniversite eğitimimi yarıda bıraktım ve mankenliğe başladım. Giyim tarzımız gayet rahattı. Şimdi herkes bakımlı ,herkes Kim Kardashian. Ankara'da olmak bana kendimi her zaman güvende hissettirdi. Bugün de o güveni hala hissediyorum. Kolejli ruhu da çok farklı. Bunun farkını hayatımın her anında yaşadım.

OYUNCULUK HAKKINDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ? NASIL OLDU BU SEKTÖRE GİRİŞİNİZ?

Oyunculuk mesleğine olan ilgim aslında genç yaşlarımda başladı. Mankenlik yaparken reklam filmlerinde rol almaya başladım. Daha sonra sinema ve dizi oyunculukları ile bu serüven devam etti. Haluk Bilginer, Ahmet Mümtaz Taylan ve Levent Ülger gibi isimler beni oyunculuk alanında çok geliştirdi. Acemi Cadı dizisi benim için güzel bir proje oldu. Son yıllarda ise; istediğim rollerde çok fazla yer alamamaktan şikayetçiydim, 3 yıl boyunca da oyunculuk anlamında teklif alamamıştım. En sonunda menajerime ne rol gelirse yapacağım dedim; anne rolü geldi, kabul ettim, ertesi gün aradılar rolün baba rolüne çevrildiğini söylediler. İyi ki iptal olmuş Kiralık Aşk'a vesile oldu.

NASILDI KİRALIK AŞK SERÜVENİNİZ?

Kiralık Aşk dizisinde rol alırken de aldıktan sonra da çok güzel yorumlar aldım. Hayatta birçok aksilik çok güzel şeylere kapı açıyor. Senaryoyu okuduğum anda "Bu rol hayatımın rolü olacak" dedim öyle de oldu. Elçin Sangu, Onur Büyüktopçu hatta Barış Arduç da birçok projede yer alıyor ama yeterli derecede kendisini gösteremiyor. Benim durum zaten ortada. Biz böyle bir grup Kiralık Aşk'ta bir araya geldik, ne güzel bir ekipti, çok eğlendik. Herkes oyunculuğunu en güzel şekilde gösterebildi. Dizi süreleri uzun olmasına rağmen biz işi keyfe dönüştürebildik.

BİRAZ DA ANNELİK DUYGUNUZDAN BAHSETMEK İSTERİM. BU YOĞUN TEMPODA ANNELİĞE NASIL ZAMAN AYIRDINIZ?

Ben setteyken çok mutlu oluyordum. Bu durum Yasmin'e de yansıdı. Anne ve babasının oyuncu kimliği nedeniyle küçük yaşlardan itibaren o tempoya alıştı. Küçükken Çarkıfelek programına babası ile birlikte çıkardı, set ortamında keyifle büyüdü. Bu ortam onu bana benzetti sanırım. Bende poz vermeyi çok severdim, hala seviyorum. Bu zamana kadar yaratılacak olan torpilli algısından ötürü Yasmin yeteneği olmasına rağmen oyunculuktan uzak durdu. Oyunculuk dersleri aldıkça ve hocaları tarafından "yeteneklisin" sözünü duydukça o yargıyı kırmaya başladı ve verdiği bir röportajdan sonra "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" filminden teklif geldi, hevesle başladı. Hatta sabah 6'da kalkıp ezberlerini yaptı. 1 Kasım'da vizyona girecek. Oyunculuk yolunda ilerlemeye karar verdi.

OYUNCULUK SEKTÖRÜNE DAİR YORUMLARINIZ NASIL OLUR? SON ZAMANLARDA EN BEĞENDİĞİNİZ FİLM NEDİR?

Oyunculuk çok geniş bir kavram ,sektör ise çok zor bir sektör. Bu sektörde emin adımlarla ilerlemek altın kural. Camiada sonradan unutulan çok isim var. Amaç, vurgun yapmak olmamalı. Doğru yönlendirme ve adımlarla ilerlenmeli. Türk dizilerini değerlendirecek olursam; kendim de senaryo yazdığım için şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Türk dizilerinde senaryo sıkıntısı var. Taklit olayını bitirmemiz gerekiyor. Her şeyi çok hızlı tüketiyoruz. Son dönemde Türk yapımları içerisinde en çok "Ayla"yı beğendiğimi söyleyebilirim.

SETLERİN VE DİZİ SÜRELERİNİN UZUNLUĞUNDAN BAHSETTİK. HİÇ YAPAMAM DEDİĞİNİZ VEYA ZORLANDIĞINIZ ANLAR OLDU MU?

Hiç olmadı. Aslında genel anlamda, oyunculuk anlamında ilerleyen bir insanda bence bu sıkıntı olmaz. Senaryoyu okuduğunda zaten ne yapacağını biliyorsun. O yüzden her şey aslında başında belli olur. Bisiklet sürebiliyor musun? Yüzebiliyor musun? Onlar gibi bir şey... Senaryoda da sürprizlerle karşılaşmazsın.

BİRAZ DA GÜZELLİK SIRLARINIZDAN BAHSETMEK İSTERİZ… BU YOĞUN TEMPODA KENDİNİZE NASIL ZAMAN AYIRIYORSUNUZ?

Hiçbir şey yapmıyorum aslında. Sadece nemlendirici ve güneş koruyucumu eksik etmiyorum. Cilt bakımı yaptırmayı da kesinlikle ihmal etmiyorum.

GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA MÜTHİŞ BİR ENERJİNİZ VAR. BU ENERJİNİZİ NASIL SAĞLIYORSUNUZ?

O biraz yapı ile alakalı sanırım. Enerjik bir yapım var.

NERGİS KUMBASAR BİZE AŞKI NASIL ANLATIR?

Aşk, belirli yaşlarda hayatında daha önemli oluyor. Fakat bir zaman sonrasında hayatına çok şey giriyor; işin, çocuğun, ailen daha fazla önem taşıyor ve aşk detay olarak kalıyor. O yüzden de hiç öyle birine aşık olayım diye bir durumum yok. Aşk zaten zamansız gelen bir şey. Uzun bir süredir de olmadı. Gayet de memnunum hayatımdan.

SİZİ BUNDAN SONRA YENİ BİR PROJEDE GÖRECEK MİYİZ?

Evet, görüştüğüm birkaç proje var. Bakalım inşallah güzel bir proje ile sizlerle buluşmayı ben de çok istiyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nergis Kumbasar Kim Kardashian Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title