Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan şenliklerinde Müslüm Gürses'in şarkısından alıntı yaparak dünyaya mesaj verdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen çocuk şenliğine katıldı. Konuşmasında merhum sanatçı Müslüm Gürses'ten alıntı yapan Erdoğan, "Merhum bir sanatçımızın 'Yakarsa dünyayı garipler yakar' diye bir sözü var. Bu sözün doğrusunu 'Güzelleştirirse dünyayı çocuklar güzelleştirir' diye ifade etmek lazım. Dünyayı çocuklara verdiğimiz gün her şeyin daha vicdanlı olduğunu göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başakşehir Millet Bahçesi'nde düzenlenen TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören şenlik nedeniyle kendisini dinlemeye gelen çocuklara seslendi.

"MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL AĞIRLAYACAĞIZ"

Her 23 Nisan'da yabancı ülkelerden misafir öğrencileri ağırlayan Cumhurbaşkanı'nın bu sene neden programı gerçekleştiremediği merak ediliyordu. Konu hakkında da konuşan Erdoğan, "Dünyanın 120 farklı ülkesinden 30 bin çocuğu ağırladığımız bu şenliğe hoş geldiniz. Salgın sebebiyle zorunlu ara verdiğimiz misafir çocuklarımızı ağırlama programlarına önümüzdeki yıldan itibaren tekrar başlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan şenliklerinde Müslüm Gürses'in şarkısından alıntı yaparak dünyaya mesaj verdi

"GAYRETİMİZİN EN ÖNEMLİ MOTİVASYON KAYNAĞI ÇOCUKLARDIR"

Erdoğan, "Bizim savaşları bitirmek, krizleri sona erdirmek güvenlik ve huzur iklimini genişletmek için gösterdiğimiz gayretlerin en önemli motivasyon kaynağı çocuklardır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Çocukların kulakları bomba sesleriyle değil, burada olduğu gibi akranlarının neşeli sesleriyle çınlamalıdır. Çocuklar korkunun pençesinde değil huzurun kollarında uyumalıdır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan şenliklerinde Müslüm Gürses'in şarkısından alıntı yaparak dünyaya mesaj verdi

"GÜZELLEŞTİRİRSE DÜNYAYI ÇOCUKLAR GÜZELLEŞTİRİR"

Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in şarkı sözlerinden örnek veren Erdoğan, şöyle devam etti: "Merhum bir sanatçımızın "Yakarsa dünyayı garipler yakar" diye bir sözü var, aslında bu sözün doğrusunu 'Güzelleştirirse dünyayı çocuklar güzelleştirir' diye ifade etmek lazım. Dünyayı çocuklara verdiğimiz gün her şeyin daha vicdanlı, sevecen olduğunu göreceğiz. Bugünün çocukları yarın hayatın farklı alanlarına söz sahibi olduğunuzda sakın ola kirlenmeyin. Ailenize, arkadaşlarınıza, okulunuza sıkı sıkıya sarılın. En iyi öğretici hayattır. Hayatla bağlarınızı asla koparmayın. Salgın döneminde aylarca evden çıkamadığınızı biliyorum. Artık bu günler geride kaldığına göre artık imkan olan her yerde temiz havayla, arkadaşlarınızla buluşun."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başakşehir İstanbul 23 Nisan Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Hek Tor:

Desenize örgüt pohpohlayıcısı ahmet kaya nın pabucu dama atıldı.... (isim ekstra küçüktür)

11
46
yanıtYanıtla
Mgss Hg:

Asıl küçük olan sensin. Defalarca açıklama yaptılar hala beyninize girmiyor. Ahmet Kaya'dan elinizi çekin.

yanıt18
yanıt7
Hek Tor:

(1) Rüyanızın gerçekleştiğini görmeden gitti ya, dert olmuş size. "Saçlarına yıldız düşmüş" derken aklar niye yerini yıldız(!)a vermiş? Herhalde T.C. Bayrağımız''ın yıldızı değil. Ölen, ölmek isteyenlerin Mehmetçik olduğunu da iddia edemezsin.

yanıt0
yanıt0
Hek Tor:

(2) ''Adı başka, sesi başka nice yaşıtım koynunda çiçekler, çicekler içinde bir ülke getirirler'' derken kavminiz(!) isimleri ve lisanıyla getirilecek (yeni) ülke herhalde Türkiye Cumhuriyeti olmasa gerek, zira zaten mevcut ve siz avucunuzu yalarsınız...

yanıt0
yanıt0
Haydar:

Yakarsa dünyayı garipler yakar.AKP yide garipler ve emekliler bitirecek.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title