Haberler

Converse'ten Yeni Farklı Tarz ve Modeller

Güncelleme:

Converse renklerin enerjisini İlkbahar/Yaz koleksiyonuna taşıyor.

Converse, bahar aylarını karşıladığımız şu günlerde ısınan havaların getirdiği özgürlüğü kutlamak üzere İlkbahar/Yaz 2013 All Star Koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor.. Doğanın ve güneşin enerjisini yansıtan yeni koleksiyonuyla Converse, sezonda farklı modelleri ile tarzıyla dikkat çeken herkesin vazgeçilmezi olacak.

Converse, Chuck Taylor All Star yaz koleksiyonunda canlı renklere sahip Chuck Taylor All Star Washed ve Chuck Taylor All Star Kamuflaj ayakkabılarının yanı sıra Chuck Taylor All Star LP Washed Twill gibi modelleriyle öne çıkıyor. Chuck Taylor All Star Well Worn koleksiyonu, şüphesiz yaza damgasını vuracak, Converse tutkunlarının vazgeçilmezi, eskitilmiş hissi veren modelleri içeriyor. Ayrıca Chuck Taylor All Star İlkbahar 2013 koleksiyonu, iki yeni modeli ve çiçek ve hayvan baskılarıyla sezona yeni bir soluk katıyor. Converse ♥ Marimekko modelleri ise canlı grafiklere sahip bir çizgiye hâkim koleksiyonla geri dönüyor. Converse, İlkbahar/Yaz 2013 sezonunda ilk kez görücüye çıkardığı Jack Purcell Premium koleksiyonunda çiçek deseni baskılarını ve canlı renkleri bir araya getiriyor.

VAZGEÇİLMEZ KLASİĞE YENİ BİR BAKIŞ; CHUCK TAYLOR ALL STAR WELL WORN!

Converse, simgesi haline gelen Chuck Taylor All Star modellerine yeni bir soluk katarken klasik formlarının dışına çıkarak modern ve sportif bir görünüm yakalıyor. Chuck Taylor All Star Washed koleksiyonu yıkanmış yüzeyli modelleri Morina, Tango Kırmızısı, Kumru, Kaşmir Gül gibi geniş renk yelpazesine hâkim. Chuck Taylor All Star Kamuflaj modelleri ise sezonun öne çıkan desen formalarından militer deseni Safari ve Zeytin Dalı tonlarında sunuluyor.

Koleksiyonda dikkat çeken modellerden Washed serisinin bir diğer modeli Chuck Taylor All Star LP Washed Twill ise özel kumaşların yıkanmış formlarda Kömür rengi, Atletik Lacivert, Tozlu Mavi ve Beyaz Kum gibi alternatifleri de mevcut. Son zamanların hitleri arasında yer alan Neon renkler ise Chuck Taylor All Star Washed Neon modelleri Neon Mavisi, Neon Turuncu, Neon Pembe ve Neon Sarısı gibi renkleriyle yüksek bilekli, iki katlı, diz boyu, çift dilli bilek hizası ve bilek hizası olmak üzere birçok alternatife sahip. Alışagelmiş yüksek bilek boyu ve bilek hizasındaki modellerinin aksine platform yüzeyli modelleri ilgi çeken diğer başka ayrıntı.

Tüm zamanlarda Bahar'ın gelişinin temsilcisi niteliğini taşıyan çiçek desenlerinin yanı sıra doğa motiflerinden de ilham alan koleksiyonda, çiçek ve hayvan baskılı Chuck Taylor All Star modelleri öne çıkıyor. Unisex modellerin aksine kadınlara özel tasarlanan Çiçek ve Leopar desenli koleksiyonda Koyu Kot, Lavanta ve Kömür renkleri Floral desenlerde kullanılırken, Gül kırmızısı, Demir, Bronz/Siyah Kahve, Siyah/Beyaz ve Gül Kırmızısı/İncir tonları da Animal baskılarda ön plana çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title