Haberler

CHP Milletvekili Ensar Öğüt'e "İhsanoğlu" Tepkisi

Güncelleme:

CHP Milletvekili Ensar Öğüt'ün yanına yaklaşan bir köylü, "100 yıllık parti içerisinde aday yok muydu da bu adamı getirdiniz" diye tepki gösterdi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Ardahan Merkeze bağlı Değirmenli köyünde seçim çalışması yapan CHP Milletvekili Ensar Öğüt ile CHP, MHP ve DSP teşkilatından olan parti yetkililerinin önüne geçen Değirmenli köyü halkından Saim Karabulut, "100 yıllık parti içerisinde aday yok muydu da bu adamı getirdiniz" diyerek tepki gösterdi. Kısa süreli çıkan tartışmanın ardından partililer seçim çalışmalarına devam ettiler.

Tepki gösteren Saim Karabulut isimli vatandaş, CHP köklü bir parti ve bunlar CHP veya MHP'nin içerisinde öyle yetişmiş bir insan yok muydu ki bulup getirip koymadılar da Suudi Arabistan'ın, İngiltere'nin, Amerika'nın desteklediği birini getirdiler dedi.

"OYUMU ERDOĞAN'A VERECEĞİM"

Karabulut, "Ben Değirmenli köyü halkından emekli tapu müdürü Sayım Karabulut, şimdiye kadar yapılan bu kadar hizmeti görmemişler, gelmişler şimdi de köyde cahil halkı kandırmaya çalışıyorlar. Bu köy hayatta sola oy vermemiştir ve vermeyecekte. Oyumu da Erdoğan'a vereceğim. CHP köklü bir parti ve bunlar CHP veya MHP'nin içerisinde öyle yetişmiş bir insan yok muydu ki bulup getirip koymadılar da Suudi Arabistan'ın, İngiltere'nin, Amerika'nın desteklediği birini getirdiler. Bu adam İsrail'i bir gün kınadı mı, Mısır'ı bir gün kınadı mı, oradaki diktatörleri kınadı mı, bunun da sonu odur ve tutmaz ve inşallah ta tutmayacak. Erdoğan'ın yolu izi açık olsun ve oyum da açık açık Erdoğan'ın dır."

"İHSANOĞLU'NA TOPLUM SAHİP ÇIKTI"

CHP Milletvekili Ensar Öğüt ise seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğüt, Ardahan'da köylere çıkıp köy köy, mezra mezra dolaşıyoruz ve Syın Ekbelettin İhsanoğlu'na oy topluyoruz diyerek şöyle devam etti;

"Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokratik Sol Parti olmak üzere diğer partilerle beraber artık Ardahan'da köylere çıkıp köy köy, mezra mezra dolaşıyoruz. Ancak burada büyük zorluklar var ve bu zorlukların nedeni de, tam çiftçinin çalışma zamanı, çayır zamanı, biçin zamanı ama köyleri gezdiğimiz gibi tarlaları, çayırları ve yaylaları da geziyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Ekmelettin İhsanoğluna oy topluyoruz. Burada halk tarafından büyük bir beğeni kazanmış, hakikaten İhsanoğlu'nun beyefendiliği, Ortadoğu'yu iyi analiz etmesi, uzman olması, Türkiye Cumhuriyeti Devletindeki 9 tane farklı partilerin bir milli mutabakat sağlayarak destek vermesi de gösteriyor ki bütün toplum sahip çıkmıştır. Ardahan'da da Sayın Ekmelettin İhsanoğlu'na toplum olarak sahip çıktığını gördüm. Bende buradan mutlu oldum ve dağ taş, tarla, çayır, yayla dolaşarak inşallah hem Ardahan'da hem de Türkiye de birinci olacağız diye düşünüyorum."

MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat ise Ardahan da hedefimiz yüzde yetmiş oy almak ve bunu başaracağız dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Ensar Öğüt Ardahan Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

CEMAL:

CHP MHP VE DİĞER PARTİLER TÜRKİYE KUTULSUN DİYE ELİNDEN GELENİ YAPIYOR ADAMLAR ORTAK ADAY CIKARDI DAHA NAPSINLAR

15
13
yanıtYanıtla
İzmirli seçmen:

CHP kendi istemedi ki. Koydular önüne buyrun ADAYIM(n) IZ dediler. Hiçbir CHP li seçmen talep etmedi, istemedi adayı. Güneş gibi gerçek.

16
2
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Aynı tepkiyi bende gösterdim Demekki içlerinde ADAM YOKmuş dedim

14
2
yanıtYanıtla
düşünüyorum:

cahil vede fanatik partili köylü chp nin eski chp olmadığını unutarak gafletle ve ihsanoğlunun kim olduğunu bile bilmeden laf olsun diye öylesine hariçten gazel okumuş.

5
11
yanıtYanıtla
....:

Bu CHPlilerin bazıları gerçekten aptal. Be adam bu aday CHP nin adayı değil ortak aday. Bunu bile ayırmaktan anlamayan adam memleket yönetmeye adayım diye poölitika yapıyor.

8
5
yanıtYanıtla
murat:

sen chp li felan degilsin zaten amcacıgım....senin bu adam dedigin adamı tanımıyor olabilirsin ...ama maaalsef sen seni 12 senedir yöneten zihniyeti tanıyamamış bir adamsın ...sen ve senin ataların sayesinde zaten bizim çocuklarımızın gelecegi filistin çocuklarının gelecegine dogru gidiyor belkide ..sen bildiğini yap....bir ğün gelir ben ne yaptım diye dizini döverken sana hatırlatırız ne yaptıgını....

0
9
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN EKREM,,..:

CHP LİLER İSTEMEDİ BU ADAYI ÖNLERİNE KONAN BU ADAYA KOYUN GİBİ OYMU VERECEKLER.

6
3
yanıtYanıtla
SİVASLI:

Köylü kardeşim bilmiyormusun bizi yıllardır başkaları idare ediyor,Sy. başbakanın millet vekili olmasının sebebi .Sy. Baykalın mecliste verdiği önergeyle oldu. 10 cumhur başkanı seçimlerinde şimdi toplumu gerenle kendi adayı olduğu halde,kendi adayları sy,Yalçıntaştı ona oy vermediler,MHP partisinde aday olanı yumrukladı aday göstermedi, mecliste tüm partiler 10. cumhurbaşkanı Sy. Ahmet Necdet Sezeri desteklediler.Geçmişi milletimiz neden çabuk unutuyor,saf ve samimi vetandaşı kandırıyorla,toplumu geriyorlar,toplumda sevgi,saygıyı yok ediyorlar kendilerinin siyasi geleçekleri için.YAZIK,YAZIK,YAZIK.

5
1
yanıtYanıtla
robinho:

Chpden mhpden bi aday ciksaydi onada birsey diyeceklerdi en iyisini yaptilar yok söylemis yok böylemis 76 milyonu nasil memnun etcen

2
1
yanıtYanıtla
ANLADINNNNNNN:

LAN OĞLUM BUNDAN İYİ ADAY MI VAR SALAK SALAK KONUŞMA

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title