Haberler

CHP'li Akaydın'ın Evine Baskın Yapılacağı İddiası

Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın evine baskın yapılacağı iddiaları üzerine partililer Akaydın’ın evine geldi.

Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın evine baskın yapılacağı iddiaları üzerine partililer Akaydın'ın evine geldi.

Mustafa Akaydın'ın evine polis tarafından baskın yapılacağı ve evde evrak araması yapılacağı iddiası üzerine Akaydın, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda partili ile birlikte Döşemealtı ilçesindeki çiftlik evine geldi. Saklayacak hiçbir şeyinin olmadığını belirten Akaydın, "Benim burada sadece kitaplarım vardır. Ben bol bol kitap okurum" dedi.

"FASON EVRAKLAR EKLEYEBİLİRLER ÇOK KORKUYORUM"

Çiftliği gezen ve evi hakkında bilgiler veren Başkan Akaydın, "Belediyede biriken matbu evrakları tesiste imha edilmesi için gönderdiğimde Menderes Türel de tesise giderek suçüstü yapıyor. Poliste yakalıyor olayı. Sonra bende bu durumu adliyede basın açıklamasında söyleyince Türel baktı buradan bir iş çıkmadı bir gazeteciyi arayarak benim evime baskın yapacağını söylüyor. Ben de milletvekilimiz ve il başkanımıza geldim. Kapımız herkese açık. Belediyeden gelen kitaplarım orada duruyor. Ergenekon'da yaptıkları gibi fason evraklar ekleyebilirler ondan çok korkuyorum" dedi.

"TÜREL, GELSİN EVİMİ GEZİDİREYİM, İNEKLERİMİ SEVSİN"

Menderes Türel'e seslenen Akaydın, "Davet ediyorum Menderes Türel, polissiz gelsin ona da gezdireyim. İneklerimi de sevsin. Bu olayı çıkaran 3 kişidir. Mustafa Köse, Menderes Türel ve binin üzerinde militan. Arama kararı olmadan belediye basılmıştır. Polisin burada suçu var. Sonradan uyduruk bir karar alırlar mı bilmiyorum. Güvenim yok" diye konuştu.

Akaydın açıklamanın ardından Antalya Emniyet Müdürünü telefonla arayarak baskın ya da arama kararının olmadığını öğrenmesinin ardından evinden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akaydın Menderes Türel Gürkut Acar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title