Haberler

CHP'li vekilden bomba iddia: Erdoğan'ın katıldığı törene holdinglerden insan taşıdılar

Güncelleme:

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'de katıldığı toplu açılış ve hızlı tren hattı temel atma törenine bir holdingin çalışanlarının otobüslerle taşındığını ileri sürdü. Arık, "Millet artık AKP'ye Kayseri'de sırtını döndüğü için böyle holdinglerden, firmalardan insan taşıyorlar. Ne yaparsanız yapın Abbas yolcu" dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'de toplu açılış ve Ankara-Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı temel atma töreni öncesi Anadolu Holding'in önünde çektiği görüntüleri paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Videoyu sosyal medya hesabında "Anadolu Holding işçileri zorla mitinge götürülüyor. Kamunun gücüyle emekçi insanları ekmekleriyle tehdit ederek miting yapanlar, bu çırpınışlarınız boşa yolcudur Abbas..." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Çetin Arık, Bir Holdingin Çalışanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Taşındığını İleri Sürdü: 'Ne Yaparsanız Yapın Abbas Yolcu'

Arık, şunları söyledi:

"Burası Anadolu Holding'e ait bir şirket, bugün AKP Genel Başkanı Kayseri'de diye 18.00'de kapanan şirket 16.00'a çekildi. Gördüğünüz gibi bunların hepsi miting alanına gidiyor. Hepsi AKP'nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine gidiyor. 18.00'da kapatılan firma bugün 16.00'da kapatıldı, sebep ne bunlar mitinge taşınıyor. İşte kamu gücüyle, baskıyla insanları toplamaya çalışıyorlar. Tek tek bunlar şu anda mitinge taşınıyor. Millet artık AKP'ye Kayseri'de sırtını döndüğü için böyle holdinglerden, firmalardan insan taşıyorlar. Ne yaparsanız yapın Abbas yolcu."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çetin Arık Kayseri Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

Murat Kılıç:

20 yılda kaç seçim kaybettin onu da sayabilsen keşke

15
17
yanıtYanıtla
Orhan Kaya:

Ya Allah aşkına sizinkide camur at izi kalsın bende o fabrikada çalışıyorum mesai bitiminde evimize ulaşmak için çıkan servisler rabbim sizlere bu ülkeyi yönetmeyi nasip etmez insallah

8
6
yanıtYanıtla
MUSTAFA YILDIRIM :

inşallah yolculardır,yoksa memleketin hali zor

2
6
yanıtYanıtla
osmanlı:

Hasetlij ve Kıskançlık böyle bir şey

4
4
yanıtYanıtla
Mira Büyükkol:

Bunlara Allah akil fikir versin

5
2
yanıtYanıtla
Batuhan Oyunda:

Chp de istanbulda miting yaptiginda eskisehirde bir dunya otobus kalkti bizim ulkemizde siyaset boyle birsey .Bu ulkede herkez, torpil isini adamim var isini birakmadigi surece ne gelisiriz ne bir adim one gideriz heryer rusvet en guvendigin insan olan savci bile uyusturucu kacakcikigi yapiyorsa gerisini siz dusunun.

5
1
yanıtYanıtla
by nokta :

muhalefetin düştüğü durum içler acısı..... algı yapmak yerine ülke yararına işler yapın. otobüsler sağada solada gidiyor demekki servis otobüsü bu kadar antin kuntin işlerle uğraşacağınıza belediyelerinizde hizmet için uğraşsaydınız bu millet inanırdı size

3
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Cehape zihniyeti bu işte kendi yapınca sorun yok başkası yapınca niye yapıyor diye eleştiriyor. Madem gidiciler bu konuşmaya ne gerek var. Bakalım akepe gidiciyse siz gelebilecek misiniz.

3
2
yanıtYanıtla
Sadık:

Bu Chp niye dürüst bir siyaset yapmıyor

3
2
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Herkesi kendi sanıyorlar,bana dünyayı versinler sizin mitinge katılmak söyle dursun hakaret telaki ederim,ama siz gidersiniz ki biyle bişey yapıyorsunuz? Satılık iradeden ne beklersin.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title