Haberler

Çengelköy'de Çöp Konteynerinde Parçalanmış Kadın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Özgecan Aslan'ın ölümünün üzerinden 1 hafta geçmeden Üsküdar Çengelköy'de bir çöp konteynerinde 42 yaşındaki Kübra K.'nın parçalanmış cesedi bulundu.

İstanbul Çengelköy'de 2. Münevver Karabulut cinayeti işlendi. Çöp konteynerinde 42 yaşındaki Kübra K.'nın parçalanmış cesedi bulundu. Talihsiz kadını 43 yaşındaki kocası Tahir K.'nın parçaladığı ortaya çıktı.

EŞİ PARÇALADI

Türkiye Özgecan Aslan'a ağlarken bir kan donduran haber de İstanbul'dan geldi. Çengelköy mevkinde Tahir K. isimli şizofren hastası adam karısını parçalayarak çöp konteynerine attı. 42 yaşındaki kadının Pazartesi günü öldürüldüğü belirlenirken, kocasının Salı günü polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri cinayeti kocasının işlediğini ortaya çıkarttı. Katil zanlısı koca emniyete götürüldü.

"KARINIZI NE YAPTINIZ"

Edinilen bilgilere göre eşi tarafından katledilen kadının kocasıyla sorunlar yaşadığı öğrenildi. İlk bilgilere göre olay şöyle yaşandı; kadın ortadan kabolduktan sonra polis cani kocayı karakola davet etti. Polis, talihsiz kadının eşine "Karınızı ne yaptınız?" diye sorunca ortam gerildi. Bu sorunun ardından sinirlenen katil zanlısı, polislere saldırarak birinin burnunu kırdı. Daha sonrasında da şüpheli gözaltına alındı.

ÇÖP POŞETİ GİBİ ATMIŞ

Yaşananların ardından polis katil zanlısının evine gitti ve burada parçalara ayırdığı cesedi taşıdığı el arabasına ulaştı. Bulunan el arabası ve kan lekeleri kadının kocasını birinci derece şüpheli konumuna getirdi.

Cani koca karısını nasıl öldürdüğünü de anlatırken şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Önce eşyalarını 200 metre ileride bir çöp konteynerine bıraktım. Daha sonra el arabasıyla birlikte işlek caddedeki çöp konteynerine çöp poşeti gibi attım."

17 YILDIR EVLİYDİLER

Kübra ve Tahir K'nın 17 yıllık evli olduğu, şüphelinin 11 yıldır şizofren tedavisi gördüğü ve 4 yıl önce malulen emekli olduğu öğrenildi.

Öte yandan ATV de ana haber bülteninde gelişmeyi son dakika olarak izleyicilerine duyurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Münevver Karabulut İstanbul Türkiye Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (321)

teoman:

atatürk ölmedi yüreğimizde yaşıyor. . . . . hepimiz bu marşla büyüdük ne Allah korkusu var ne cehennem, olacağı buydu mutlu olun kemalistler

17
49
yanıtYanıtla
isyanmobilWeb@haberler.com:

tayip erdogan biran once bulsun caresini kadinlari kesiyorlar biciyorlar sonra cze ne koyuyorlar bizim sirtimizdan onlari besliyorlar bence beslemeyin.igdam igdam igdam geri gelsin gelsiki birdaha boyle vahsetler olmasin sizofrenmis okadar deliyse niye cope atiyor bence yalan kendini aklamak icin yol ariyor cikarci srfsz kadinlar birer gul su verirsen yeserir su vermesen solar yeter kiymayin ciceklere siz annenizi bacilarinizi nasil seviyorsaniz kadinlarida onlarin yerine koyun isyan

62
4
yanıtYanıtla
nedeni kuran:

Şiddet kitabı kurana baktıkça insanların içine şiddet doluyor. Bütün bunların nedeni kuran. İnsanları canavarlaştırıyor.

9
49
yanıtYanıtla
gg:

akp dini kullanarak dinsizleştirdi ülkeyi chp döneminde bile daha fazla dinine bağlı insan vardı

36
12
yanıtYanıtla
mehmet:

kıza bakanlara kız ne bakıyorsun sapık der. kıza sorarsın nenden böyle giyiniyorsun diye güzel görünmek için der. görünmek için birilerinin bakması lazım yani sapık olan aslında kızlar

17
23
yanıtYanıtla
chp ve paralele hayır ........ kurtuluş AKP de Mobil-ANDROID:

önceden olmuyormuydu? elbetteki oluyordu hemde daha fazlası .... sadace iletişim yoktu. kimse duymuyordu. unutmadık şeker ,yağ kuyruklarını ... sıkı yönetim zamanlarını tek gerekli olan: vatanı hainlerden kurtarmak

5
35
yanıtYanıtla
ÖĞRENCİ:

EY KAHRAMAN TÜRK KADINI, SEN YERDE SÜRÜNMEYİ DEĞİL, OMUZLAR ÜZERİNDE GÖKLERE YÜKSELMEYE LAYIKSIN. (ATATÜRK)

31
8
yanıtYanıtla
ne oluyormobilWeb@haberler.com:

Kadınlara sesleniyorum bu iktidar sizi bu hale getirdi yeter deyin artik

21
17
yanıtYanıtla
pelin karaz:

bir ülkede OY için CUMAYA giden HIRSIZ siyasetçiler oldukça kadına şiddet bitmez

26
9
yanıtYanıtla
ÖNERİYE CEVAP:

HER CANLI VAKTİ GELİNCE CANSIZ OLACAK HER CANSIZ VAKTİ GELİNCE CANLANACAK HER İNSAN AHİRETE UYANACAK. VE AHİRETTE BU DÜNYA ÜZERİNDE KURULACAK. (BUNLARI MASAL GİBİ DÜŞÜNEN HER İNSAN NAMAZADA TOZ PEMBE DER)

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 321 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title