Haberler

Rus turist, 5 yıldızlı otelde babasını öldürüp annesini yaralamıştı! Çekiçli cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'da 5 yıldızlı otelde Dmitry Stepanov, tartıştığı babası Pavel Stepanov'u çekiçle başına vurup telle boğarak öldürüp, annesini de ağır yaraladıktan sonra kaçtığı yerde yakalanmıştı. Stepanov'un aile katliamı yaptığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Manavgat ilçesi, Çolaklı Mahallesi'nde 5 yıldızlı otelde tatil yapan Dmitry Stepanov, 17 Eylül Cumartesi gecesi bilinmeyen nedenle annesi Tatiana Stepanov ve babası Pavel Stepanov ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Stepanov, çekiçle saldırdığı babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı.

Rus turist, 5 yıldızlı otelde babasını öldürüp annesini yaralamıştı! Çekiçli cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı

YASTIĞIN ALTINA SAKLAMIŞ

Dmitry Stepanov'un anne ve babasıyla bulunduğu odada yüksek sesli müzik açtığı, ardından video kamerayla odayı kaydetmeye başladığı belirlendi. Dmitry Stepanov'un eline geçirdiği çekiçle babasının ve annesinin başlarına ve vücudunun değişik yerlerine defalarca vurduğu, en sonunda her ikisinin de boğazını telle sıktığı tespit edildi. İşlediği cinayeti ayrıntılı şekilde video kaydına alıp sosyal medyada yayınlayan Stepanov'un, elini yüzünü yıkayıp, sakin bir şekilde odadan çıkıp otelden yaya ayrıldığı belirlendi. Stepanov'un videosunun şikayet üzerine sosyal medya sitesi tarafından yayından kaldırıldığı kaydedildi.

Rus turist, 5 yıldızlı otelde babasını öldürüp annesini yaralamıştı! Çekiçli cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı

İTİRAF VİDEOSU PAYLAŞMIŞTI

Çekici sakladığı yastığın altından alan Rus adamın, babasına defalarca vurduğu anları kaydettiği görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde Dmitry Stepanov'un babasını çekiçle defalarca vurup bayılttığı, koli bandı ile ağzını bağlayıp tel ile boğarak öldürdüğü anlar, görüntülere anbean yansıdı. İşlediği cinayetin ardından Antalya'nın Kepez ilçesinde yakalanıp Manavgat'a getirilen ve çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanan Dmitry Stepanov, bir kafede cinayeti neden işlediğini anlattığı bir itiraf videosu çekerek sosyal medya sitesinde 'cinayet itirafı' diye paylaşmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Çolaklı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Serkan Bayındır:

Haberin sonuna doğru "savcılık tarafından serbest bırakıldı" diye bir şey bekliyen bir benmiyim :D

51
4
yanıtYanıtla
Ferhat Aydın:

Kimbilir Onada Zamanında ne Yaşatmışlarki Böyle Vahşice Bi Cinayet İşlemiş tabi Eminim Delirtmişlerdirde Onu fakat Ütopik Yorumcuyada Aynen Katılıyorum Çekip Gitseydin

3
45
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

anne baba bu!

yanıt7
yanıt2
Ütopik Yorumcu:

Arkadaş hala anlamış değilim sana zulüm etmişse ayrıl git bırak ne halleri varsa görsünler vahşice intikam almak vicdanınımı rahatlatacak yıllar sonra tek duvarda yanlız kaldığında görecem seni ya intihar edeceksin yada kafayı yiyeceksin

48
0
yanıtYanıtla
bahoz bahoz:

Ferhat aydın arkadaş acilen bir psikologa görün sende de böyle bir potansiyel var

27
1
yanıtYanıtla
sinyor:

bu ne kin bu ne öfke ayrı yaşa git çekiçle öldürecek ne yapmış olabilir insaf be.

21
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title