Haberler

Çanakkale'de 74 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

Çanakkale genelinde 74 bine yakın öğrenci, bugün ders başı yaptı.

Çanakkale genelinde 74 bine yakın öğrenci, bugün ders başı yaptı.

Çanakkale'de 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Cumhuriyet Meydanı'nda tören yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, beraberindeki Turgut Reis Orta Okulu 5'nci sınıf öğrencileri Abdullah Gökalp Altan ve Irmak Türk ile Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında yeni eğitim yılı açılış töreni ise Turgut Reis Ortaokulu'nda düzenlendi. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Muzaffer Özgen, Çanakkale İl Jandarma Komutan Vekili Albay Metin Çelebi, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli törene katıldı. Öğrenciler, şiirler okudu ve halk oyunu gösterileri sergiledi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin evrensel bilgiye ulaşmaları, bu bilgiyi hayatlarında kullanarak ülkemizin yetişmiş insan gücü ihtiyacına cevap verecek şekilde yetiştirilmeleri, tüm insani değerlere saygılı olmaları, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimsemeleri ve içselleştirmeleri için Milli Eğitim Bakanlığının amaçları ve hedefleri doğrultusunda yeni bir eğitim-öğretim yılına yenilenen müfredatlar ile başlamaktayız dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise, Millet olarak huzur ve refah içinde yaşamak, devletimizin eğitimdeki hedeflerine ulaşmak, gelişmiş ülkeleri, bilim ve teknolojide geçerek, emin adımlarla geleceğe yürümek istiyorsak, üzerinde özveriyle durmamız ve önem vermemiz gereken hayati konu eğitimdir diye konuştu.

Tören sonunda Vali Orhan Tavlı ve protokol üyeleri, okul bahçesinde ve sınıfta öğrenciler ile bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Çanakkale'de il genelinde 74 bine yakın öğrenci, ders başı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgut Reis Osman Özkan Orhan Tavlı Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title