Haberler

Callpex'de Bayrağı Metintarakçı Devraldı

Güncelleme:

Çağrı merkezi sektörünün deneyimli ismi Metin Tarakçı, Callpex'in yeni Genel Müdürü oldu

Çağrı merkezi sektörünün genç ve dinamik şirketi Callpex, hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Pazarın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Callpex, yoluna sektörde 18 yıllık deneyime sahip Metin Tarakçı ile devam etme kararı aldı. Callpex, yaptığı önemli yatırımlarla 2013'te %30 oranında büyümeyi hedefliyor.

Müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilebilen katma değerli dış kaynak çağrı merkezi hizmetleri sunan Callpex'in yeni Genel Müdürü Metin Tarakçı oldu.

İş hayatına 1996 yılında Koçbank bünyesindeki çağrı merkezinde başlayan Tarakçı, Egebank, Demirbank (HSBC) ve Koçbank'ta farklı kademelerde yöneticilik yaptı. 2005'te Genel Müdür Yardımcısı olarak CMC ekibine katılan Tarakçı, 2010'dan bu yana ıse CMC'de Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

Aynı zamanda Çağrı Merkezleri Derneği'nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Metin Tarakçı, yeni görevi ve hedeflerine ilişkin şunları söyledi: " Çağrı merkezi hizmetlerinin önemini, firmaların bu alandaki ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Kalite anlayışımızı teknolojinin sunduğu olanaklarla birleştirerek hem sektörümüze hem de müşterilerimize en kapsamlı ve en iyi değeri yaratmaya devam edeceğiz. Hedefleri her zaman büyük, vizyonu daima geleceğe yönelik olan, çağrı merkezi pazarında kalite ve verimlilik çıtasını yükselten Callpex'i ekip olarak daha üst seviyelere taşıyacağız."

Tamamen müşteri ihtiyaçlarına odaklı, müşteriye özel hizmet anlayışı

Sadece çağrı karşılayan firma profilinden sıyrılan çağrı merkezlerinin müşterilerine insan ve süreç yoğun her tür iş modelini sunabilen iş ortakları olma yolunda ilerlediğini belirten Tarakçı, hizmet anlayışlarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Tüm iletişim kanallarının yönetildiği ve çözüm üreten 'İletişim Merkezi' kavramının geçerlilik kazandığı bir döneme girdik. Tamamen müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklı, özelleştirilmiş ve esnek süreçler tasarlayabilen hizmet anlayışımızla farklılık yaratacağız. Hizmet vermede temel prensiplerimizi; müşteri talepleri ile birebir örtüşen, esnek, çevik ve sonuç odaklı servis ağı sunmak oluşturacak."

Callpex, uzman personeliyle, çözüm ortağı olarak servis sağlayacak

Hizmet anlayışlarında müşteri odaklılığın vazgeçilmez bir unsur olduğunu açıklayan Tarakçı, "Alanında uzman personelimizle her zaman kaliteli hizmeti merkezde tutacağız ve hizmet verdiğimiz kurum, kuruluşların 'çözüm ortağı' olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Callpex'i çağrı merkezinin ötesinde bir iletişim ve birebir pazarlama çözüm ortağı olarak konumlandırıyoruz." dedi.

İnsan kaynaklarına, süreç otomasyonuna ve teknolojiye büyük yatırım yapıldı

Metin Tarakçı, müşteri odaklılık, İK yönetimi, süreç otomasyon ve teknoloji ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu: "Bizim için insan kaynaklarının gelişimi ve yönetimi, süreç otomasyonu, süreçlerin yönetilmesi ile ve teknoloji kritik öneme sahip. Büyük ölçekli yatırımların yapıldığı bu faktörler ile müşteri etkileşimini, çağrı merkezimizi ve işbirliği yaptığımız kurumların süreçlerini bir otomasyon teknoloji altyapısı ile entegre ediyoruz. Süreçleri yenileme, iyileştirme, verimliliği ölçme, gerektiğinde bunlara müdahale etme gibi işlemleri yönetebiliyoruz. Bu sayede verdiğimiz dış kaynak kullanım hizmetini; daha verimli, daha katma değerli ve daha ekonomik sunabiliyoruz."

Callpex, 2013'te %30 oranında büyümeyi planlıyor

Bingöl ve Yozgat operasyonlarının son durumu hakkında da bilgi veren Metin Tarakçı, "Anadolu'ya yaptığımız ilk yatırım, Callpex Bingöl Çağrı Merkezi Kompleksi idi. 150 kişilik çalışan kadrosuyla başladığımız Bingöl operasyonumuzda şu an 350 çalışanımız mevcut Callpex Yozgat Çağrı Merkezimizde ise şu an 400 çalışanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz, yıl sonuna kadar 700 çalışana ulaşmayı hedefliyoruz. Tecrübeli yönetici ekibimiz, güçlü sermaye yapımız ve önemli yatırımlar yaptığımız insan kaynağımız sayesinde hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyüyebiliyoruz. 2013'te % 30 oranında büyümeyi hedefliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koçbank Yozgat Bingöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title