Haberler

Büyükşehir Güvenlik Personelinden Örnek Davranış

Manisa'da Atatürk Kent Park'ta vakit geçiren bir vatandaş, cüzdanını ve araç ruhsatını burada düşürdü.

Parkta devriye gezen güvenlik personelinin dikkatiyle cüzdan ve cüzdan sahibi bulunarak teslimi yapıldı. Cüzdanını teslim alan vatandaş, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Atatürk Kent Park'ta cüzdanını ve araç ruhsatını düşüren vatandaşın imdadına güvenlik görevlisi yetişti. Bugün sabah vardiyasında görevli olduğu Atatürk Kent Park'ta devriye sırasında yerde cüzdan ve araç ruhsatı bulan güvenlik görevlisi Halit Okar, durumu hemen Güvenlik Şube Müdürü Kemal Kaplan'a bildirdi. İsminin Murat Aslan olduğu tespit edilen vatandaşın iletişim bilgilerine ulaşılarak, bulunan cüzdan ve araç ruhsatı kendisine teslim edildi.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Cüzdanını ve araç ruhsatını güvenlik görevlilerinin elinden alan Murat Aslan, herkese teşekkür ederek, "Cüzdanımda 1600 TL nakit vardı. Kaybettiğim fark edince çok üzüldüm. Manisa Büyükşehir Belediyesinden tarafıma ulaşılınca üzüntüm yerini sevince bıraktı. Böylesine duyarlı ve işine bağlı çalışanların olması beni mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN GÜVEN İÇİNDE HAREKET EDEBİLMELERİ"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaş öncelikli çalışma yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra da, cüzdanı bulan güvenlik görevlisini dürüst davranışından dolayı tebrik ederek, "Amacımız Büyükşehir Belediyesi çatısı altında dürüst, onurlu personelleriyle kamu çalışmalarının yürütülmesi, vatandaşlarımızın her ortamda rahat ve güvenle hareket edebilmeleridir. Personelimizi dürüst tavrından ve görev bilincinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kaplan Murat Aslan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title