Haberler

Bursa Kent Konseyi Hız Kesmiyor

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, 2017'nin ilk yürütme kurulu toplantısında çalışma grubu temsilcileriyle buluşarak fikir alışverişinde bulundu.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, 2017'nin ilk genişletilmiş yürütme kurulu toplantısında çalışma grubu temsilcileriyle bir araya gelerek, "Bursa Kent Konseyi'nin iyi yerlere gelmesinde gönüllüler ordusunun sahadaki çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Bursa Kent Konseyi, dolu dolu geçirdiği 2016 senesinin ardından 2017'ye de hızlı bir girişi yaptı. 2016'da ayda ortalama 200 olmak üzere toplam 2000'in üzerinde faaliyete ve yaklaşık 100 bin katılımcının yer aldığı programa imza atan Bursa Kent Konseyi, yeni dönemde de hızını düşürmeden çalışmalarına başladı. 2017'nin ilk yürütme kurulu toplantısı çalışma grubu temsilcilerinin de katılımıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu'nda yapıldı. Genişletilmiş yürütme kurulu toplantısında 2016'de yapılan çalışmalar ile yeni dönemde yapılması planlanan faaliyet konuşulurken, çalışma grubu temsilcileri de düşüncelerini dile getirdi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç'un da hazır bulunduğu toplantı, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar'ın 2016 senesi değerlendirme sunumuyla başladı.

"Gönüllülerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum"

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, 2016'de elde edilen rakamların gönüllülerin özverili çalışmalarının neticesi olduğunu söyledi. Bursa Kent Konseyi'nin iyi yerlere gelmesinde gönüllüler ordusunun sahadaki çalışmasının büyük önem taşıdığını belirten Hasan Çepni, Kent Konseyi ekibinin de katılımcılara gereken desteği verdiğini ifade etti. Gönüllülerin gayretini artırmaya yönelik yaklaşımda bulunduklarını dile getiren Çepni, "Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de tüm çalışma ve projelerimize destek veriyor. Üretimin üssü olan Bursa'da sosyal sorumluluk noktasında da birlik ve beraberliğimizin tesisi, şehrimize farklı coğrafyalardan gelen milletimizin huzur içerisinde yaşadığını göstermesi bakımından çalışmalarımız önem taşıyor. Bursa bir çınar gibidir. Kökü mazide, dalları atide bir çınar gibidir. Bursa'ya yakışır bir kent konseyini hep birlikte yürütüyoruz. Gönüllülerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

2017'nin de kendileri açısından dolu dolu geçeceğini anlatan Başkan Hasan Çepni, geçmişte olduğu gibi yeni senede de önemli programlara imza atacaklarını kaydetti. Geleneksel Merinoslular Buluşması, konserler, resim sergileri, Doğumuna Sahip Çık programı, İşini Şansa Bırakma programı, Ulusal Kültür ve Sanat Festivali, Kanser Haftası programı, Ulusal Piyano Günleri, Engelliler Meclisi'nin programları, Uluslararası Fotoğraf Festivali, İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması gibi önemli faaliyetler için hazırlıklarını sürdürdüklerini aktaran Çepni, tüm vatandaşlarımızın da faydalı çalışmalara katılmasını tavsiye etti. Çepni, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Bir taraftan terörle boğuşuyoruz. Bir taraftan güney komşularımızda sıcak çatışmalar yaşanıyor. Umarım 2017 daha güzel geçer. Ülkemizi ve milletimizin refahı için iyi kazanımlar olur" diye konuştu.
Toplantı, yürütme kurulu üyelerinin ve çalışma grubu temsilcilerinin kendilerini tanıtma ve düşüncelerini dile getirdiği bölümle devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Çepni Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title