Haberler

Taziye için gittikleri apartmandaki seyyar asansörün halatı koptu! 2 kadın feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Bursa'da taziye için gittikleri apartmanın dışına yapılan seyyar asansör ile 3'üncü katta bulunan eve çıkmak isteyen 4 kadın, asansör halatının kopması sonucu 10 metre yükseklikten zemine düştü. Vücutlarında çok sayıda kırık olduğu belirlenen kadınlardan 2'si yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer ikisinin de durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Seyyar asansörün, hayatını kaybeden kanser hastası yakınları için özel olarak yapıldığı öğrenildi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde taziye için geldikleri apartmanın 3'üncü katında seyyar asansör halatının kopması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 4 kişiden Fatma Çelik (73) ve Safura Kader (78) hayatını kaybetti, 2 kadın da yaralandı.

TAZİYE İÇİN EVE GELMİŞLERDİ

Olay, önceki gün saat 12.00 sıralarında Gemlik ilçesi, Eşref Dinçer Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Çelik, Safura Kader, Müjgan Çelik (71) ve Kerime Çelik (74), kanser tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden yakınlarının Yenibahar Sokaktaki bir apartmanda bulunan evine taziye için geldi.

10 METRE YÜKSEKLİKTEN ZEMİNE DÜŞTÜ

Yakınlarının kanser tedavisi gördüğü sırada binanın dışına yapılan seyyar asansör ile 3'üncü katta bulunan eve çıkmak isteyen 4 kadın, asansör halatının 3'üncü katta kopması sonucu 10 metre yükseklikten zemine düştü. Durumu gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

VÜCUTLARINDA ÇOK SAYIDA KIRIK VARDI

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 kişi Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Fatma Çelik, Kerime Çelik ile Safura Kader, Bursa Şehir Hastanesi'ne, Müjgan Çelik ise özel bir hastaneye götürüldü. Vücutlarında çok sayıda kırık olduğu belirlenen yaralılardan Safura Kader ve Fatma Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren Müjgan Çelik ile Kerime Çelik'in ise sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Asansörün düşme nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

Uyanık Karadeniz aklı bu sefer can kaybına neden oldu maalesef . 4 kişi birden ne demek !!! Allah rahmet eylesin . O asansörü yaptıran ölüme sebebiyetden cezalandırılması gerekiyor .

5
1
yanıtYanıtla
Alaaddin:

Yahu belediye nerde? Ne bileyim zabıta nerde? Buna nasıl izin veriliyor. Biz burada balkona cam yaptırdık mı ertesi gün belediye gelir ceza keser! Bir biz mi malız? Hem bu asansör değil ki abi kim buna asansör der. Yapana, yaptırana YAPTIRIM uygulansın! Yazık olmuş!

5
0
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Bu nedir yav.Afrika ülkeleri buna izin vermez.Yazık olmuş

4
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

buna asansör denmez bunu insan binsin diye yapanda Allah korkusu yok para sevgisi var yaptıranda mesul bundan iki buçuk liraya yapılan ekonomimiz gibi çakma olan bu asansör benzeri şey iki kişinin hayatına mal oldu bunun hesabını kim verecek demiyorum çünki bu ülkede kimse yaptığı yanlışın bedelini ödemiyor olan vatandaşlara oluyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title