Haberler

Kurbanlık hisse yerine vatandaşlara salam veren baba-oğul tutuklandı

Güncelleme:

Bursa Osmangazi'de 6 bin 800 liradan kurban hissesi satan işletme, vatandaşlara kurban eti yerine baton şeklinde paketlenmiş kıyma ve vakumlanarak paketlenmiş bozuk et vermişti. Olay üzerine başlatılan soruşturmada işletme sahibi baba-oğul tutuklandı.

Bursa'da kurban hissesi sahiplerine bozuk et verdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen işletme sahibi baba ve oğlu tutuklandı.

Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde faaliyet gösteren et restoranının organizesiyle kurban hissesine giren vatandaşlara, kurban eti yerine, baton şeklinde paketlenmiş kıyma ve vakumlanarak paketlenmiş bozuk etlerin verilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Kurbanlık hisse yerine vatandaşlara salam veren baba-oğul tutuklandı

BABA-OĞUL GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmada, işletme bahçesinde kurban kesildiği, ancak farklı bir firmadan alınan baton şeklinde paketlenmiş kıyma ve vakumlanmış etlerin hisse sahiplerine dağıtıldığı belirlendi. Firma tarafından bin 800 kişiye kurban hissesi satıldığını da tespit eden ekipler, 111 kişinin karakola giderek şikayetçi olması üzerine baba A.A. ve oğlu E.A'yı gözaltına aldı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Paketlenmiş etleri satan firmanın da parasını alamadığı için baba oğuldan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kurbanlık hisse yerine vatandaşlara salam veren baba-oğul tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Osmangazi ilçesinde dün, bir et restoranından büyükbaş kurban hissesi alan kişilere dağıtılan baton şeklinde paketlenmiş kıyma ve vakumlanmış etlerin bozuk çıkması üzerine vatandaşlar ile firma sahipleri arasında tartışma çıkmıştı.

Şikayet üzerine işletmeye giden İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, restoran ve soğuk hava deposunda yaptıkları incelemede, paketlerdeki ürünlerde içerik bilgisi, üretim ve paketlenme yeri, fatura ve taşıma belgesi gibi bilgilerin bulunmaması üzerine 3 ton 800 kilogram ete el koyarak imha etmişti.

Kurbanlık hisse yerine vatandaşlara salam veren baba-oğul tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Osmangazi Kurban Bursa Kıyma Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

SeyYah Saruhanli:

insanlar parasizliktan dolandırılıcılıga ve hırsızlıga daha cok başladı yazik ne hale getirdiler ülkeyi

188
401
yanıtYanıtla
mert barlik:

Hırsızın hiç mi suçu yok. Sen gel yalan dolanla insanları kandır,sonra sana bunu yasaklayan ve sonra cezasını çekeceğini yasalarla tebliğ eden devleti suçla. Tabi derdiniz hükümetle. Çalmadan çırpmadan doymuyor musunuz. İnanamıyorum sana arkadaşım,baba oğul insanları dolandırmış ama açıklamada bakınca baba oğul mağdur adeta.kes şunu yeter.

yanıt14
yanıt5
Ekrem YILDIZ:

Ne alaka , çalışan herkese ekmek var. Bunlar parasızlıktan mı dolandırıcı oldu... hükümeti kötüleyeceksin ya ... hadi oradan ...

yanıt14
yanıt8
mahalle sakini:

Senin gibilerin bu ülkede yaşamaya hakkı yok ülkeyi terket.

yanıt10
yanıt6
Hüseyin Kılıç:

Parasız insanın çiftliği hayvanları depoları olmaz bunlar parasızlıktan dolayı değil karaktersizlikten dolayı olan şeyler art niyetli yorumlar bunlar adaletli yorum yapmak lazım

yanıt59
yanıt2
Hsn:

Nereden olayı hükümete bağlasam diye uğraşan komiklerdensin anlaşılan

yanıt15
yanıt2
Barış Selvi:

Cehalet kokuyorsun buram buram. Senin gibiler olduğu sürece bu haberleri göreceğiz

yanıt9
yanıt0
Dr.Kimbel:

Hak ettiniz git kasapta gazir kesilmis et al kurban say sanki kurbani dagitacaksin

203
105
yanıtYanıtla
selvi ali:

Ne demişler atalar boşuna dememişlerUcuz etin suyu kara olur

220
9
yanıtYanıtla
emmi:

Hangi kafa ile lokantadan hisseye girer insan. Ucuz gördüğünüz herşeye atlamayın !

94
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title