Haberler

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

Güncelleme:

Bursa'da bir baba, bodrum kattaki evinde üç çocuğunu öldürdükten sonra polise teslim oldu. Cani baba kızlarını kesici aletle katlederken 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Eşinin evi 1 yıl önce terk ettiği ortaya çıkan adam, polise "Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun." dedi. Feci olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da boyacılık yapan Murat Kılıç (39), evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

1 YIL ÖNCE KARISI TERK ETTİ

Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar sokakta bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında saat 15.00 sıralarında bir aile faciası yaşandı. Geçimini boyacılık yaparak kazanan Murat Kılıç'ın eşi Gülay Kılıç, geçen yıl 3 çocuğunu da bırakarak evi terk etti. Bodrum katında oturan Murat Kılıç, birlikte yaşadığı çocukları Zeynep ve Aslı'yı kesici aletle, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

"KENDİ CANIMA KIYMAK İSTEDİM BAŞARAMADIM"

Çocuklarını öldüren Murat Kılıç'ın daha sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ek hizmet binasına giderek "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim. Başaramadım. Bilginiz olsun." dedi.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

"KENDİ HALİNDE BİR İNSANDI"

Kısa sürede belirtilen adrese giden polis ekipleri talihsiz üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Mahalle sakinleri, "Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık" dedi.

Bursa'da baba dehşeti! 3 çocuğunu öldürüp polise teslim oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Bursa Baba Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (48)

İbrahim Demirel:

Hiç kimse evlatlarına kıymak istemez. Adam büyük bir bunalıma girmiş. Tabiki yaptığı cezasız kalmayacaktır ama kınamak dan Allah’a sığınırım. Adam Bodrum katta yaşadığına göre maddi olarak gücü yerinde değilmiş. Eşininde ne yaşadığını bilemeyiz ama ne olursa olsun 3 evladını bırakıp gitmek doğru olmamış ama yinede eşini de kınamamak gerek. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Çok acı bir olay.

759
19
yanıtYanıtla
VEFA:

Kimsenin hakkına girmeden, bir yorum ancak bu kadar naif yapılabilirdi. Teşekkür ederim size.

yanıt335
yanıt15
Karadeniz:

bunalıma girmişse kendisini ldürseymiş. çocuklarına özellikle de kızlarını kesici aletle öldürebilen bir baba eşine de kimbilir neler yapmıştır.

yanıt16
yanıt4
Cengiz Aktaş:

İktidar da muhalefet de hiç burada yaşamıyor sanki.

442
31
yanıtYanıtla
VEFA:

Bravo size o mucizevi yönetim dehanızla nasıl bir genetik kodlama, yüklenme yaptıysanız artık, insandan yavrusunu yiyen canavarlarlar yarattınız. Pes valla!...

yanıt109
yanıt30
metin yilmaz:

Allah sonumuzu hayır getire

327
3
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Allah'ın çok da umurunda. Ancak zalimleri hırsızları korur

yanıt59
yanıt485
Hsyn AYD:

Kardesim tovbe et, bu söz kufurdur, herkesin yaptiginin karsiligin rabbul alemin verecektir. Dunya imtihan dunyasi, sadece muhlet veriyor amma o muhlet bitince karsilik mutlakal olacaktir. Rabbimiz o kadar merhametlidir ki biz kullarina acimakta ictigimiz sudan yedigimiz yemekten soludugumuz havaya sayamaycagiz bir cok nimeti bizleri lutfedendir.

yanıt177
yanıt18
Turan YILDIRIMOĞUZ:

Bu konularla ilgilenmesi gereken, devletin bir kurumu olmalı. muhtarlarla, kendi mahalle ve köylerinde ne olup bittiğini bilmeli ve devlet kurumuna bildirmesi gerekir. yazık, sabilere. devletin, bu çocuklara sahip çıkması lazımdı.

273
4
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Kesinlikle katılıyorum. Türkiye de yaşarken ayrı ayrı mahallelerde muhtarlık işim olduğunda adamları yerinde bulamazdım hatta birinin evine gitmiştım durumumu bildirmek için. Yani diyeceğim akşama kadar zaten bir iş yaptıkları yok buna rağmen yerlerinde bile durmuyorlar. Devletin bunlara verdiği paralar israftır. Dedıgın gibi göbek büyütmek yerine mahalledeki insanların sorunlarıyla ilgilenmeleri gerek. Ama bizim ülke de bu zor kim kimi yerse.

yanıt192
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title