Haberler

Belediyede görevli müdür rüşvet mi aldı? Makam odasındaki görüntü büyük ses getirdi

Güncelleme:

Ataşehir Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olduğu belirtilen Servet Ön'ün rüşvet aldığı öne sürüldü. O ana ilişkin görüntüler cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Daha önce 'ihaleye fesat karıştırmak' ve 'resmi belgede sahtecilik' operasyonu düzenlenen Ataşehir Belediyesi'nde bu kez Ruhsat ve Denetim Müdürü olduğu belirtilen Servet Ön'ün rüşvet aldığı öne sürülen anların görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde odasında iki kişiyle görüşen Servet Ön'ün önünde oturan kişiden aldığı bir balya parayı alarak çekmecesine koyduğu görülüyor.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI'NDAN TEPKİ

Ataşehir Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü Ön'ün rüşvet aldığına yönelik iddiaların hızlı bir şekilde yayılmasının ardından ilk tepki AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem'den geldi. Erdem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Vay vay vay! Ataşehir Belediyesi'nde neler oluyor öyle? Ataşehir Belediye yönetimi cevap ver bakalım? Ataşehir halkı kirli işlerinizden bıktı usandı artık" ifadelerine yer verdi.

BATTAL İLGEZDİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'ndan, hakkında mülkiye müfettişlerince düzenlenen raporlar ile adli mercilerce yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar sebebiyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevden uzaklaştırılmıştı.

2019'DA YENİDEN SEÇİLDİ

8 Aralık 2017 tarihinde görevden uzaklaştırılan Battal İlgezdi, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde yeniden Ataşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (25)

Onur Yener:

AKP li belediyelerde yok değil tek tük vardır ama CHP'li belediyelerin % 90'ı böyle.

216
177
yanıtYanıtla
Points Grup:

ee müstahak valla bak birdaha seçmişler adamı demekki chp liler rüşvetçi beledeiye istiyor

115
74
yanıtYanıtla
Atakan Kilic:

bu iş parti meselesi değil insanın karekter meselesidir

124
10
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Cehape demek zaten rüşvet demek. Düşünün iktidara bunlar geliyo ALLAH korusun

63
46
yanıtYanıtla
Gabriel:

Fazla pudra şekeri katma keklere çöreklere Nurullah

yanıt13
yanıt21
Mehmet Vatandaş:

Rüşvetin partisi mi olur??? Boş yorum

yanıt9
yanıt2
Mehmet Vatandaş:

En fazla rüşvet dönen yerlerin başında gümrükler geliyor kime bağlı:)))

yanıt4
yanıt3
Hakan :

Belediyelerde de devlet dairelerinde de rüşvet alışılagelmiş bir şey. Yüzgörümlük ister gibi rüşvet isteyeb zevzek memurlarla dolu bir büraktatik atmosfer mevcut.

90
7
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Chp'nin rüşvet yememesi Ak partinin rüşvet yemesi olay.

63
27
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

rusvetin tavan yaptigi donemleri arastirip ogrenmenizi isterim bir zamanlar resmi dayre kapilarinda beslardi rusvet hemde acik acik

yanıt7
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title