Haberler

Bozkırda aşk masalında "mutlu son"

Güncelleme:

Uzun süredir yaşadıkları sorunları aşan ve 39. Bölümde evlilik kararı alan Taner (Berk Atan) ve Dilek (Gülsim Ali İlhan), kırkıncı bölümde muhteşem bir düğünle evleniyor.

TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan ve tiryakileri hızla çoğalan Gönül Dağı, 20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan kırkıncı bölümüyle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Amcaoğulları ve Ciritçi Abdullah'tan cirit oyunu…

Gedelli'de bozkırda yapılan kır düğününde, Anadolu'nun tüm gelenek ve görenekleri uygulanıyor ve davetliler eğlenceli saatler geçirirken, aşıklar hayatlarında unutamayacakları bir günü yaşıyorlar. Ciritçi Abdullah (Yavuz Sepetçi), damat Taner, amcaoğulları Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Veysel (Semih Ertürk) düğünde, Ata sporumuz atlı cirit oynayarak izleyenlerden büyük alkış topluyorlar.

İzzet Altınmeşe, Gedelli'deki düğüne katılıyor…

Duygusal anların yaşandığı kına gecesinin ardından yapılan düğünde, Taner ve Dilek, birbirinden ilginç sürprizlerle karşılaşıyor. Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi İzzet Altınmeşe, gelinle damadı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Birbirinden güzel Anadolu türkülerini onlar için seslendiriyor.

Gelinle damat "66" ile uçuyor…

Gedelli'de gerçekleştirdikleri icadlarla hem kasaba sakinlerine yardımcı olan hem de memleketine hizmet eden Taner ve amcaoğulları, ilk icadları, ilk gözağrıları "66"yı da düğün arabası yapıyor. Gelinle damat, "66" ile Gedelli semalarında uçuyor.

Ramazan'ı bekleyen sürpriz…

Mezarcı İlyas'ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan'ın verdiği cevap, Mezarcı İlyas'ı ikna ediyor ancak ya oğulları ikna olabilecek mi? Ramazan, bir yandan amcaoğlunun düğünüyle mutluluktan havalara uçarken, hiç beklemediği bir maceraya atılmak zorunda kalıyor…

Doktor Kenan, ailesini öğrendi… Gerçekleri onlara söyleyebilecek mi?

Bu arada uzun araştırmalar sonucu gerçek anne-babasının Döndü ve Muammer olduğunu öğrenen Doktor Kenan, onlara gerçekleri açıklayabilecek mi? Yeni bölümde izleyeceğiz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Yavuz Toros Dağları Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title