Haberler

Bir Katilin Merhameti

Güncelleme:

İş ortağını 9 yıl önce öldüren gazinocu, ortağının çocuklarına sahip çıkarak masraflarını karşıladığı öğrenildi.

Konya'da gazinocu 35 yaşındaki Bünyamin Kaya, 9 yıl önce kaybolan iş ortağı Hürrem Uslu ve 10 yıl önce kaybolan rakipleri gazinocu Fatih Karagöz'ü öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

BOŞ ARAZİDE YANMIŞ OLARAK BULUNDU

Olay, 2003 yılında Seydişehir İlçesi'nde meydana geldi. İlçede gazino işleten 25 yaşındaki Fatih Karagöz, 4 Mayıs 2003 günü alışveriş için iş yerinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Ailesinin başvurusunun ardından polis Karagöz'ü bulmak için çalışma başlatırken, otomobili bir ay sonra Hadim İlçesi yakınlarında boş bir arazide yanmış halde bulundu. Fatih Karagöz'ün yakınları da, aralarında husumet bulunan ve işyerini almaya çalışan gazinocu Bünyamin Kaya'dan şüphelenerek, kendilerine polis süsü verip onu Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne kaçırdı. Polis kaçırılan Bünyamin Kaya'yı, kullanılmayan boş bir binanın banyosunda elleri ve ayakları bağlı halde buldu. O dönemde Karagöz'ün yakınları olduğu öğrenilen 4 kişi gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ORTAĞINI ÖLDÜRDÜ

2004 yılında, kayıp Fatih Karagöz'ün kendilerinden şüphelenen yakınları ile barışmak isteyen Hürrem Uslu, iş ortağı Bünyamin Kaya'nın Çumra İlçesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre ortağının kendisini Karagöz ailesine teslim etmesi veya suçu üstüne yıkmasından şüphelenen Bünyamin Kaya, tartıştıkları ortağı Hürrem Uslu'yu başından tüfekle vurarak öldürdü. Daha sonra ağabeyi Abdullah Kaya ile cesedi Apa Beldesi'nde boş bir araziye gömüp, Uslu'nun otomobilini de Antalya'nın Manavgat ilçesindeki boş arazide yaktı.

DOSYA YENİDEN AÇILDI; SUÇU İTİRAF ETTİ

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği 2003 yılında kaybolan Fatih Karagöz ile 2004 yılında kaybolan Hürrem Uslu ile ilgili dosyayı bir yıl önce tekrar ele aldı. Polis, ortadan kaybolan Karagöz ve Uslu ile son olarak görüşen Bünyamin Kaya'yı gözaltına aldı. Kaya sorgusunun üçüncü gününde kendisini Karagöz'ün ailesine ve polise ihbar edeceği iddiasıyla iş ortağı Hürrem Uslu'yu öldürdüğünü itiraf etti.

ÖLDÜRÜLEN KARAGÖZ'ÜN CESEDİ ARANIYOR

Gazinocu Karagöz'ü ise rakip olarak gördükleri ve gazinosunu kendilerine satmadığı için ortağı Hürrem Uslu'nun öldürdüğünü, kendisinin de ağabeyi ile birlikte cesedi gömdüğünü ileri sürdü.

Alınan ifade doğrultusunda Hürrem Uslu'nun cesedi Çumra'nın Apa Beldesi'nde kiraz bahçesinde gömülü olarak bulundu. Hürrem Uslu tarafından başından tabanca ile vurularak öldürüldüğü iddia edilen Fatih Karagöz'ün cesedinin ise Çumra İlçesi'ne bağlı Alibeyhöyüğü Köyü'ndeki dağlık arazideki kuyularda arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAĞININ KIZININ DÜĞÜNÜNÜ YAPMIŞ

Öldürdüğü iş ortağı Hürrem Uslu'yu çok sevdiği öğrenilen Bünyamin Kaya'nın, onun çocuklarıyla da yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Uslu'nun oğlunun tüm masraflarını karşılayan Bünyamin Kaya'nın, kızının da düğününü yaptığı öğrenildi.

Bünyamin Kaya'nın cinayette kendisine yardım eden kardeşi Abdullah Kaya'nın da yağma suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi. Polis tarafından ifadesi alınan Bünyamin Kaya, 'planlayarak kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Kaya'nın adliyeye sevki sırasında basın mensuplarının 'Cinayetleri siz mi işlediniz' sorusu üzerine Yiğitleri toprak değil, analar doğuruyur diye cevap vermesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Karagöz Bünyamin Kaya Antalya Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title