Haberler

Bilecik Bayırköy'de Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure İkramı

Güncelleme:

Bilecik merkeze bağlı Bayırköy beldesinde, muharrem ayı dolayısıyla 2 bin kişilik aşure ikramında bulunuldu. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, aşure ikramı etkinliğinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Bilecik merkeze bağlı Bayırköy beldesinde, muharrem ayı dolayısıyla 2 bin kişilik aşure ikramında bulundu.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, aşure ikramı etkinliğinde yaptığı açıklamada, aşurenin geleneklerde önemli bir yerinin olduğunu hatırlattı.

Yaman, "Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kaynaşma, kardeşlik ve muhabbet aylarımızdan olan mübarek muharrem ayında tüm halkımıza ve pazarcı esnafımıza öğle namazı çıkışında, kültürümüzün önemli yapı taşlarından birini oluşturan aşure ikramımızı gerçekleştirdik. Allah'ım kabul etsin inşallah. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz etkinliklerimizi halkımızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Dağıtılan aşuremizin hayırlara vesile olmasını dilerken, tüm İslam aleminin mübarek muharrem ayını kutluyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yaman Muharrem Ayı Bayırköy Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title