Haberler

Berber Fatih'in Aşkına Vize Engeli

Berber Fatih Oğuz, geçen yıl evlendiği Türk asıllı Alman vatandaşı eşi Meryem'e kavuşacağı günü bekliyor.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan berber Fatih Oğuz, geçen yıl evlendiği Türk asıllı Alman vatandaşı eşi Meryem Asak Oğuz'a kavuşacağı günü bekliyor.

Almanya'ya eşinin yanına gidebilmek için 5 defa Almanya'nın İzmir Başkonsolosluğu'na vize başvurusu yapan Oğuz, her seferinde olumsuz cevap alınca, Aşkımıza vize engeli koydular dedi.Alanya'da berberlik yapan 26 yaşındaki Fatih Oğuz, 3 yıl önce akraba ziyaretinde Almanya'da yaşayan 24 yaşındaki Meryem Asak ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, geçen yıl Alanya'da nikah masasına oturarak dünyaevine girdi. Meryem Asak Oğuz, evlendikten kısa bir süre sonra Almanya'da yaşadığı Düsseldorf kentine döndü. Fatih Oğuz ise eşinin yanına gitmek için Almanya'nın İzmir Başkonsolosluğu'na vize başvurusunda bulundu. Ancak konsolosluk Oğuz'a vize vermedi. Eşinin yanına gidebilmek için geçen yıldan beri 5 kez vize başvurusunda bulunduğunu kaydeden Oğuz, Her seferinde 'ret' cevabı aldım. Ancak bir gerekçe de göstermiyorlar dedi.

EŞİM BOŞANACAK

Telefonla görüştüğü eşinin Almanya'ya gidememesi halinde kendisinden boşanacağına dikkati çeken Oğuz, yetkililerden yardım istedi. Eşinin Almanya'ya döndükten sonra kendisine davetiye gönderdiğine değinen Fatih Oğuz, Gelen davetiye ile Başkonsolosluğa giderek vize almak istedim. Ancak olumsuz cevap aldım. Daha sonra yaptığım 4 ayrı başvuru da reddedilince eşimle problem yaşamaya başladık. Almanya'ya gitmediğim takdirde eşim boşanacağını söyledi. Çok sevdiğim eşime kavuşmak için yetkililerden yardım bekliyorum. Almanya resmen aşkıma vize koydu diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Oğuz Almanya Alanya İzmir Politika Güncel Haberler

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

İBB öğrenci yurtlarına zam mı geldi? İBB öğrenci yurtları ne kadar oldu? 13 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 13 Haziran dün gece deprem mi oldu? Survivor finali ne zaman? Survivor 2024 finali nerede, saat kaçta? Gabriel Paulista Beşiktaş ile anlaştı mı? Gabriel Paulista İstanbul'a geldi mi? Gabriel Paulista kimdir? FED faiz kararı açıklandı mı? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 13 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 13 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title