Haberler

Batısiad Başkanı Er'den 29 Ocak Mesajı…

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (BATISİAD), yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

Olağan genel kurulun ardından toplanan ilk toplantısını yapan Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (BATISİAD), yönetim kurulu görev dağılımı belli oldu.

Dernek merkezindeki toplantıda konuşan BATISİAD Başkan Ahmet Er,yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Er, "Görev dağılımı hayırlı uğurlu olsun. Bugünden itibaren herkes sorumlu olduğu alanla ilgili çalışmalara başlıyor. İnşallah başarı çıtasını daha yukarıya çıkaracağız. Bu manada her bir üyemize önemli görevler düşüyor. Rabbim, bizlere çıktığımız bu yolda güç kuvvet versin" dedi.

Er'den 29 Ocak mesajı

Ahmet Er toplantıda ayrıca Batı Trakya Türklerinin 'Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü'yle ilgili de konuştu. Önemli kazanımlar sağlanmasına rağmen Batı Trakya Türklerinin hak arama mücadelesinin halen sürdüğünü işaret eden Er, "Biz BATISİAD'a da bu hak arayışı mücadelesinde önemli görevler düşüyor. Bunun bilincindeyiz ve asla unutmayacak, her yerde ve koşulda geçmişte yaşananların yanı sıra şuanda yapılmak istenenleri gür bir sesle kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

Başkan vekili Ali Ömeroğlu oldu

Ahmet Er daha sonra BATISİAD'daki görev dağılımını açıkladı. Ahmet Er başkanlığında BATISİAD'da oluşan yeni yönetimdeki görev dağılımı şu şekilde: "Başkan Vekili Ali Ömeroğlu, Başkan Yardımcısı Cihat Yusufoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim İsmailoğlu, Başkan Yardımcısı Gürcan Yılmaz, Sayman İkbal İbrahimoğlu, Genel Sekreter Rafet Emin Demir, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şakin Emin, AR-GE'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yakupoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Terzi, Medya Tanıtım ve Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Güler,Ekonomiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Altuğ, Eğitim ve Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Tuna, Genç İşadamlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Güleryüz"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Batı Trakya Ahmet Er Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title