Haberler

Başkandan Personele Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Hakkari Belediye Başkanı Dr.Fadıl Bedirhanoğlu Belediye Birimlerini tek tek dolaşarak burada çalışan personellere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu Geçtiğimiz günlerde birincisi düzenlenen Berçelan Kültür ve Sanat festivalinde Belediye personelinin göstermiş olduğu üstün performans dolayısıyla sabah mesai saatinin başlamasıyla Başkan Yardımcıları Hatice Demir,Metin Kazandıoğlu,Cemil Karanfil ve Özel Kalem müdürü ile birlikte Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Garaj amirliği,Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye başta olmak üzere Belediyenin tüm Müdür ve bağlı birimlerini ziyaret etti. Her Müdürlük bünyesinde çalışan personellerle ayrı ayrı bir araya gelen Başkan Bedirhanoğlu geçtiğimiz hafta düzenlenen Birinci Berçelan Kültür ve Sanat festivalinde gösterdikleri üstün performans dolayısıyla çalışanlara teşekkür etti.

Başkan Bedirhanoğlu " Gerek dört yıllık süre içinde Belediyemizin İdari, Mali, Donanım ve Kurumsal işleyiş açısından geldiği düzey gerekse geçtiğimiz günlerde Berçelan yaylasında yapılan Festival süresince Belediye Personelimiz kendilerine verilen her görevi layığıyla yerine getirmeleri açısından sergiledikleri performans takdire şayandır. Bir ilk olması itibarı ile her ne kadar bazı eksiklikler yaşanmış olsa bile Personelimiz bu sınavı çok başarılı bir şekilde geçmiştir. Bu yüzden ben kendilerine gösterdikleri bu fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi

Belediye Çalışanları ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür ederek, her koşul altında Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nu yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Hatice Demir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title