Haberler

Başkan Özgökçe'den 'Polis Haftası' Mesajı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Özgökçe, yayınladığı mesajında; barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, uyuşturucudan siber suçlara kadar emniyet ve huzuru bozanları gerekli tüm delillerle hızlı yakalayan, insan merkezli kaliteli hizmetleriyle güven veren polis teşkilatına çok büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Polisin, zor şartlar altında, gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla vatan ve millet sevgisiyle bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla görevini yerine getirdiğini anlatan Başkan Özgökçe, "Şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça zorlu ve meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir görevdir. Toplumun düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde yaşamını sürdürmesine imkan sağlayan bir ortamın oluşturulmasına ve korunmasına katkı sağlamaktır" dedi.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisin, görevini her zaman fedakarca yaptığını söyleyen Başkan Özgökçe, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getiren polisin toplumun güven ve takdirini kazandığını kaydetti. Ülkenin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunetin demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmenin polisin görevleri arasında olduğunu vurgulayan Başkan Özgökçe, "Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güveninin sağlanmasıyla mümkündür. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye'de emniyet teşkilatımız da güçlü olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın mutluluğu, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin ve hususun vefalı ve kadirşinas ailelerinin Polis Haftası'nı en kalbi duygularımızla tebrik ederim" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Özgökçe Polis Haftası Tuşba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title