Haberler

Balık Halinde Silahlı Kavga 2 Yaralı

Balık Halinde Silahlı Kavga 2 Yaralı

Konya'da balıkçılık yapan 46 yaşındaki Recep Yavuz, aralarında daha önceden husumet bulunan 43 yaşındaki M.K.'nın oğlu 16 yaşındaki M.K.tarafından balık halinde tabancayla yaralandı.

Konya'da balıkçılık yapan 46 yaşındaki Recep Yavuz, aralarında daha önceden husumet bulunan 43 yaşındaki M.K.'nın oğlu 16 yaşındaki M.K. tarafından balık halinde tabancayla yaralandı. Olay sırasında Yavuz'un yanında bulunan arkadaşı 66 yaşındaki Sıracettin Yeşilbağ da ağır yaralandı. Polis, M.K.'yı gözaltına alındı.Olay, bugün saat 06.15 sıralarında merkez Meram İlçesi Muhacir Pazarı'nda bulunan balık halinde meydana geldi. Balıkçı Recep Yavuz ve Sıracettin Yeşilbağ, sabah namazını kılmak için haldeki mescide gitti. Namazı kılıp çıktıklarında Yavuz, daha önceden husumetli olduğu balıkçı M.K.'nın oğlu M.K. ile karşılaştı. Recep Yavuz ve M.K., tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine M.K., tabancayla rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu sağ kolundan yaralanan Yavuz ile karın ve kalçasından yaralanan Sıracettin Yeşilbağ, ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yeşilbağ'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. M.K. da polis tarafından gözaltına alındı.

YARALI YAKINLARI, POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE SALDIRGANA KALAŞNİKOFLA ATEŞ AÇTI Yaralı Recep Yavuz'un yakınları, 42 DAK 32 plakalı sivil polis otomobiliyle Feridiye Polis Merkezi'ne getirilen M.K.'ya silahlı saldırı düzenledi.Kalaşnikofla yolun karşısından polis otomobiline ateş açan saldırganlar Hidayet Öztoprak'ın (20) kullandığı 42 PK 520 plakalı otomobille kaçtı. Saldırıda polis otomobilinde bulunan M.K. ile yanındaki polisler yara almadan kurtuldu. O sırada yoldan geçerken silah sesini duyup kendini yere atan Ali Osman Ziyade(24), yere düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Polis otomobilinin arka camı kırılırken, bazı bölümlerinde ise mermi saplandığı görüldü.Saldırının ardından şüphelilerin otomobili, polis merkezinin yaklaşık 1 kilometre ilerisinde durduruldu. Sürücü Hidayet Öztoprak gözaltına alınırken, yanında bulunan 2 kişi yaya olarak kaçmayı başardı. Otomobilde yapılan aramada kalaşnikof ile 9 milimetre çapındaki bir tabanca ele geçirildi. Polis kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Balık halindeki silahlı kavgada Recep Yavuz ile birlikte yanında bulunan arkadaşı Sıracettin Yeşilbağ'da yaralanmıştı.Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Sabah yaşanan silahlı saldırı olayının faillinin indirilmesi sırasında ona karşı ateş açılmıştır.dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Yavuz Politika Güncel Meram Konya

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });