Haberler

Bahçelievler'de durağa dalan İETT otobüsünün şoföründen tek cümlelik savunma: Aracın frenleri bozuktu

Güncelleme:

Bahçelievler'de İETT otobüsünün durağa girerek 1 kişinin ölümüne neden olduğu, 6 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin şoförün ifadesi ortaya çıktı. Yolcuların uyukladığını iddia ettiği otobüs sürücüsü, "Otobüsün frenleri bozuktu, benden kaynaklı değildi' dedi.

Bahçelievler D-100 Karayolu yan yoldaki İETT otobüs durağında dün akşam saat 18.20'de meydana gelen olayda, Sefer B.'nin kullandığı İETT otobüsü, durağa gelirken bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otobüs, durakta başka İETT otobüsüne binen ve durakta bekleyen yolculara çarparak ilerledi. Otobüs, durağın ilerisinde bekleyen minibüse çarparak durabildi.

1 ÖLÜ, 6 YARALI

Kazada Hikmet Kaya (51) Messaouda Mariche(25), Ahmad Rzayev (52), Yeter Baygın (53), Fatma Oruç ve Fehim Aydın yaralandı. Yaralılardan Hikmet Kaya hayatını kaybetti.

Bahçelievler'deki İETT kazası: Şoför 'frenler bozuktu', yolcular 'uyukluyordu' dedi

"OTOBÜSÜN FRENLERİ BOZUKTU"

Kazadan sonra Sefer B. polis ekiplerince gözaltına alındı. Sefer B.'nin emniyette ifade vermeyerek susma hakkını kullandığı, ifadesini savcılıkta vermek istediğini söylediği öğrenildi. Sefer B.'nin polise kazayla ilgili ilk verdiği bilgide ise 'Otobüsün frenleri bozuktu, benden kaynaklı değildi' dediği öğrenildi.

Bahçelievler'deki İETT kazası: Şoför 'frenler bozuktu', yolcular 'uyukluyordu' dedi

UYUKLADIĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan polisin kazayla ilgili yaptığı çalışmalarda yolcuların şoförü 'Kaza yapacaksın dikkat et' diye uyardığı, şoförün araç kullanırken uyuklar vaziyette olduğu öğrenildi. Sefer B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İETT Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Ahmet Uzturk:

Birileri İBB yi kötülemek için Şoföre bu akılı vermiş,Kamera kayıtları sesli kaydediyor ve şoförün uyuma anı ortaya çıkacaktır

43
66
yanıtYanıtla
mesut:

İbb yönetimi zaten çok kötü. Birilerinin akıl vermesine gerek yok ki. Herkes yapılanı ve yapılmayani görüyor.. zaten teknik incelemelerde sonuç ortaya çıkar..

yanıt87
yanıt45
x girilmez:

şaka filansın sanırım lan o kadar milleti işten atıp yenisini aldınız, bizde diyoruz bu parti bu kadar oyu nasıl alıyor

yanıt3
yanıt6
Fakır:

ulan madem freni bozuktu. öndeki otobüse çarpta dursana ne diye onca insanın üstüne sürdün

85
3
yanıtYanıtla
Oğuz Çelik:

"Freni bozuk" olan arabayı kullanmak cümlesi inandırıcı değil!

53
2
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Herşey çok güzel olmuş

13
19
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Klasik CHP işleri

4
15
yanıtYanıtla
can erdemir:

İstanbul gibi bir yerde Şoför olmak çelik gibi bir sinire, evliya sabrına, domuz gibi güçlü vücut ve de ciddi bir adanmışlık gerektirir. Çünkü para ile yapılacak iş değil kesinlikle.

10
0
yanıtYanıtla
CEZALANDIRICI:

Her otobüs kaza yaptığında durağa dalmak zorunda mı istisnasız hepsi özellikle duraklara giriyor... kardeşim akıl karı değil ya...

6
0
yanıtYanıtla
O Demirel:

İyide bu kaçıncı kaza demekki iett yönetilemiyor. Bir de bu şoförlerin tecrübesi ne

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title