Haberler

Babası tarafından bıçaklanan genç kız hayatını kaybetti

Güncelleme:

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle sokakta tartıştığı babası tarafından defalarca bıçaklanan genç kız, hastanede hayatını kaybetti.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde sokakta tartıştığı babası tarafından bıçaklanan genç kız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Babası tarafından bıçaklanan genç kız hayatını kaybetti

SOKAK ORTASINDA BABASI TARAFINDAN BIÇAKLANDI

İddiaya göre, Turhan Ö. (54) uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle kızı Dilan Ö. (19) ile Anadolu Mahallesi'ndeki bir sokakta tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Turhan Ö, kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Babası tarafından bıçaklanan genç kız hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı Dilan Ö, ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan genç kız yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalanan Turhan Ö'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Babası tarafından bıçaklanan genç kız hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Güncel

Adana Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (36)

Erkan Arslan:

Adam Çok Sürmez Serbest Kalır Çünki Memlekette Kadın öldürenler Hermazaman Serbest Kalıyo

140
1273
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Kimse keyfinden kadın öldürmüyor artı birde bu evlat yarayı taşıyan bilir klavyede kahramanlık kolay

yanıt467
yanıt72
Sebastian Szymanski:

Hüseyin uyuşturucu kullanıyor diye evlat bıçaklanır mı kafayı mı yediniz ? Keyfinden kadın öldürmüyor demişsin ya senin de bir psikolojik destek alman lazım kesinlikle!!!!

yanıt110
yanıt202
İbrahim Demirel:

Rabbım kimseyi kendi çocuğuyla sınamasın çok zor bir durum.

976
11
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Kızın fotosuna baktımda, bir baba için çok zor bir durum :( Allah babasına sabır genç yaşta giden kıza rahmet etsin diyelim. Belki dünyada kalsa başına daha çok kötü şeyler gelecekti.

758
75
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Alperen bu senin islamı öğrenmiş halinmi, kimin nereye gideceğini sadece Allah cc bilir, hangi ilme göre fetva verip kızı cehennemlik yaptın, cahil cahil düşünmeden konuşma

yanıt324
yanıt34
Spectrum:

Alperen bunları görmek istemiyorsan sana uygun ülkeler mevcuttur. Kimse seni zorla buralarda tutmuyor. Burası karma bir islam ülkesi, özgürlükler vardır. İsteyen istediği şeye inanır, yada hiç inanmaz. Sen inanıyorsun diye başkası inanmak zorunda değil. Fetva vere vere senin gibiler yüzünden ateist oluyor insanlar. Sen gittiğin yerde acaba nasıl hesap vereceksin Yaradana onun yerine sorguladığın ve hüküm verdiğin için..

yanıt176
yanıt68
Edin Culmus:

Alperen lütfen Alpler’e git

yanıt59
yanıt22
Janoo Jsnoo:

Allah kimsenin başına getirmesin evladını kurtarırım derken evlat katili olmak en büyük acı olmalidir

703
6
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

En iyi yorum sende başkan

yanıt182
yanıt2
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title