Haberler

Aydın Bakan Zeybekci: "Bu Performans Bir Türk Mucizesidir"

Bakan Zeybekci: "Bu performans bir Türk mucizesidir" (2)FIRAT KALKANI HAKKINDA KONUŞTUEkonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli programının ardından ardından Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Kaymakam İbrahim Küçük'ü ziyaret etti.

Bakan Zeybekci: "Bu performans bir Türk mucizesidir" (2)

FIRAT KALKANI HAKKINDA KONUŞTU

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli programının ardından ardından Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Kaymakam İbrahim Küçük'ü ziyaret etti. Ardından Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık'ın makamında misafiri oldu. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Zeybekci, Fırat Kalkanı Operasyonu'yla ilgili soruları yanıtladı. Operasyonun sürdüğünü belirten Zeybekci, "Fırat Kalkanı Operasyonu sona erdirilmemiştir. El Bab Operasyonu bitmiştir. El Bab'ta yaşayan Suriyeli vatandaşların memleketlerine dönmesi için çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

"CHP, KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULACAK İNŞALLAH"

Zeybekci daha sonra belediye yanındaki meydanda halka seslendi. Zeybekci'ye, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da eşlik etti. Belediye Meydanı'nda hazırlanan platformdan alandakilere seslenen Zeybekci, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den övgüyle bahseden Zeybekci, "Yeni sistem sadece tek başına iktidar getiriyor. İster sağdan gelsin, ister soldan gelsin. Kılıçdaroğlu'nun tek derdi var o da referandumda hayır çıkması. 16 Nisan'dan sonra hayır çıkmazsa o yok. CHP Kılıçdaroğlu'ndan kurtulacak inşallah. Çünkü bakın bu CHP'ye iyi gelecek, Türkiye'de siyasete iyi gelecek. Türkiye'de siyaset, 'mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' diyebilecek. Bakın Devlet Bahçeli'ye, devlet adamı nasıl olurmuş, millet adamı nasıl olurmuş görsünler" dedi.

"ŞAKA GİBİ, RESMEN KOMEDİ"

Kılıçdaroğlu'nun Aydın programında referanduma ilişkin açıklamalarını komedi olarak değerlendiren Zeybekci, "Kılıçdaroğlu, Aydın'a geldiğinde ne dedi biliyor musunuz? Minibüsçüleri toplamış diyor ki; '16 Nisan'da evet çıkarsa bir gün sabah görecekseniz minibüsleriniz elinizden alınmış olacak' diyor. Geldiğinde bunları söyledi. Yaklaşık 82 tane muhtarımız içinde bir tane de kadın kardeşimiz vardı. Muhtarlarla bir araya gelmiş. Muhtarlara ne diyor biliyor musunuz? '16 Nisan'da evet çıkarsa bir gün sabah muhtarlıkların kapandığını görürsünüz. Muhtarlıklarınızın elinizden alındığını görürsünüz.' Sevgili kardeşlerim ben inanamadım. Evvelsi gün akşam da televizyonda seyrediyorum. Televizyonda da '16 Nisan'da evet çıkarsa bir gün sabah lokantaların elinizden alındığını görecekseniz.' Şaka gibi. Resmen komedi. Gelecekle ilgili zerre miktar söyleyecekleri söz yoktur" diye konuştu.

ALANDAN 'HAYIR' SESİ YÜKSELDİ

Ekonomi Bakanı'nın konuşması sırasında 34 yaşındaki Ali K., "Doğruları konuşun, doğru söylemiyorsunuz. İnadına hayır" diye bağırmaya başlayınca çevre hareketlendi. Halkın tepki gösterdiği Ali K., polisin müdahalesiyle öfkeli topluluğun yanından uzaklaştırılarak gözaltına alındı, emniyete götürüldü.

Miting sonunda Nazilli Ticaret Borsası'nın ödül törenine katılan Bakan Zeybekci, buradan Denizli'ye gitmek için ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Küçük Nazilli Denizli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title