Haberler

Antalya İmo Antalya Şubesi'nde Balcı Dönemi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin 6 yıldır başkanlığını yapan Cem Oğuz, görevi Mustafa Balcı'ya devretti.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin 6 yıldır başkanlığını yapan Cem Oğuz, görevi Mustafa Balcı'ya devretti.

İMO Antalya Şubesi'nin 15. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, odada gerçekleştirildi. Odanın 6 yıllık başkanı Cem Oğuz bu yılki genel kurulda aday olmadı. Tek listeyle gidilen seçimde Mustafa Balcı, İMO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı oldu. Mustafa Balcı, Cem Oğuz'un bıraktığı bayrağı daha ileri taşımayı hedeflediklerini söyledi. Balcı, başta mesleki olmak üzere ülke ve kent sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceklerini de açıkladı.

Balcı'ya görevi devreden Cem Oğuz ise 'Bu görevi çok sevdiğim, ekibimizde yer alan arkadaşlarımıza devrediyoruz. Bu nöbet değişiminin İMO'ya bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Bizler de yeni yönetimin yanında yer alacak, her zaman onların destekçisi olacağız. İMO mesleki sorunlarda, kentin, ülkenin sorunlarında çözüm konusunda mücadeleye devam edecek. Bu ülkeyi, bu kenti yönetenlere mesleki konularda her zaman destek verecek. Yapılması gerekenleri yaptırmak için de mücadelesine devam edecek diye konuştu.

İMO Antalya Şubesi'ne Antalya'nın yanında Burdur ve Isparta illerindeki inşaat mühendislerinin de üye olduğunu aktaran Cem Oğuz, 'Bu illerimizle birlikte şu anda 3 bin 90 üyemiz var dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Balcı Cem Oğuz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title