Haberler

Elmalı'daki istismar davasının sanığı anne adına açılan Twitter hesabındaki belgelere erişim engellendi

Güncelleme:

Antalya'nın Elmalı ilçesinde iki kardeşin istismarına ilişkin davanın sanıklarından mağdur çocukların annesi M.A. adına açılan ve sanık avukatlarınca da doğrulanan sosyal medya hesabından yayınlanan belgelere erişim engeli getirildi.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde iki kardeşin istismarına ilişkin davanın sanıklarından mağdur çocukların annesi M.A. adına açılan ve sanık avukatlarınca da doğrulanan sosyal medya hesabında dava dosyasında yer alan bazı belgelerin yayımlanması tepki çekmişti. 2 kardeşin istismarı davasının sanığı anne adına açılan Twitter hesabındaki belgelere erişim engellendi.

FEYZİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili tepki gösterdi. Feyzioğlu yapılanı 'çocukların en mahrem bilgilerini paylaşmak' olarak değerlendirdi ve kararı duyurdu.

Feyzioğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Elmalı dosyasında çocuklarını istismar etmekten sanık annenin küçüklerin en mahrem bilgilerini ve muayene raporlarını Twitter'da kendini savunma adına (!) paylaşımına, TBB'nin dün gece yaptığı başvuru üzerine Ankara Nöbetçi 8. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli getirilmiştir."

Elmalı'daki istismar davasının sanığı anne adına açılan Twitter hesabındaki belgelere erişim engellendi

"TWITTER'A ENGELLEME TALEBİNDE BULUNDUK"

Feyzioğlu saatler önce yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada M.A. hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade etmişti. "Elmalı Davasında cinsel istismar mağduru küçüklerin davada sanık olan anneleri kendini savunma adına çocukların mahrem kalması gereken adli tıp muayene raporlarını ve kişisel veri nitelikli diğer pek çok belgeyi Twitter üzerinden yayınlamıştır. Bu yaptığı bir suçtur" ifadelerini kullanan Feyzioğlu, Twitter'a engelleme talebinde bulunduklarını da belirtmişti.

İşte o tweetler;

Elmalı'daki istismar davasının sanığı anne adına açılan Twitter hesabındaki belgelere erişim engellendi

Kaynak: AA / Güncel

Twitter Antalya Haberler

500

Yorumlar (5)

ahmet say:

ülkenin haline bak eğer yandaşsan ne yaparsan yap ne yargı karışıyor sana ne bakanlar yandaş değilsen ufacık bir hatanda hapise atıyorlar bağımsız yargı yok ülkede hani şeffaflık yasası çıkacaktı onaylamadılar sonrasında çocuk taciz olayları araştırılsın dendi onaylamadılar nasıl bir meclisimiz varsa biri ne derse ona göre hareket eden yargıda aynı şekilde olan kime oluyor yine halka oluyor garibanın çocuğuna kendisine oluyor

17
26
yanıtYanıtla
Yunus :

Yandaş olduklarını nerden çıkardın? Çatacak bir yer arıyorsunuz. Ayrıca emin ol mahkeme heyeti, sen ben gibi boş konuşan insanlardan çok daha fazlasını biliyordur. Gözünüzle görmediğiniz, kesin bilginiz olmadığı halde bir insanı bu tür yüz kızartıcı suçlarla suçlamak Allah katında büyük vebaldir. Bizim millette bu vebal çok var, Allah affetsin.

15
16
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Çocukların eline LGBT bayrakları verip sapkınlığı mı kınıyorsunuz?

8
16
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

ARMUT DİBİNE DÜŞER

7
1
yanıtYanıtla
Duman :

Nerde devlet nerde hakimler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title