Haberler

AnadoluJet, Van-Trabzon seferlerine 4 Ocak'ta başlayacak

Güncelleme:

Türk Hava Yollarının (THY) başarılı markası AnadoluJet, 4 Ocak'tan itibaren Van ile Trabzon arasında karşılıklı uçuşlara başlayacak.

Türk Hava Yollarının (THY) başarılı markası AnadoluJet, 4 Ocak'tan itibaren Van ile Trabzon arasında karşılıklı uçuşlara başlayacak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, iki şehir arasındaki karşılıklı uçuşlar haftanın 2 günü, salı ve perşembe icra edilecek.

Şirket, yolcularına Anadolu'nun 2 güzide şehrini açılışa özel 99 liradan başlayan fiyatlarla (tek yön) keşfetme imkanı sundu.

Seferler, Van Ferit Melen Havalimanı'ndan saat 09.55'te, Trabzon Havalimanı'ndan ise saat 11.45'te düzenlenecek.

İki kadim şehir

Anadolu'nun kültürel ve mozaik yapısını yansıtmada iki kadim şehir Van ve Trabzon, gerek tarihi yapılarıyla gerekse de lezzet duraklarıyla her yıl yerli ve yabancı birçok gezgini ağırlıyor.

AnadoluJet yolcuları, 31 Aralık 2021'e kadar satın alacakları biletlerde 31 Mayıs'a kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak.

Yolcular, ayrıntılı bilgi için "www.anadolujet.com" internet sitesini ziyaret edebilecek. Satın alınan biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik haklarıyla ilgili detaylara "Esnek Bilet Hakları" sayfasından ulaşılabilecek.???????

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Trabzon Van Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title