Haberler

ANKARA Almanya'dan gelip, Türkiye'de mide küçültme ameliyatı oldu

Güncelleme:

Almanya'dan gelip, Türkiye'de mide küçültme ameliyatı olduALMANYA'da fabrikada çalışan işçi Hasan Yavuz (47) düzensiz beslenme sonucu 130 kiloya ulaşınca Türkiye'ye gelerek mide küçültme ameliyatı oldu.

Almanya'dan gelip, Türkiye'de mide küçültme ameliyatı oldu

ALMANYA'da fabrikada çalışan işçi Hasan Yavuz (47) düzensiz beslenme sonucu 130 kiloya ulaşınca Türkiye'ye gelerek mide küçültme ameliyatı oldu. Başarılı geçen ameliyat ile 9 kilo veren Yavuz, 85 kiloya düşmeyi hedefliyor.

Almanya'da lastik fabrikasında çalışan evli ve 2 çocuk babası Hasan Yavuz, düzensiz beslenme sonucu 130 kiloya ulaştı. Aşırı kilo nedeniyle kalp, damar, şeker ve solunum rahatsızlıkları başlayan Yavuz, mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdi. Bunun üzerine internette araştırma yapan Yavuz, Almanya'da bu tür ameliyatların belirli bir kitle endeksine gelindiğinde yapıldığını ve fiyatların da çok yüksek olduğunu öğrendi. Yavuz daha sonra, daha önce mide küçültme ameliyatı olan arkadaşının tavsiyesi üzerine Türkiye'ye gelerek, Ankara'da özel klinikte ameliyat oldu. Yavuz, başarılı geçen ameliyat ile 9 kilo verdi.

Yavuz, Türkiye'de mide küçültme ameliyatının Almanya'dan daha sık yapıldığını belirterek, "Almanya'da bu tip günde 50 ameliyat yapılıyorsa Türkiye genelinde toplam 200-300 ameliyat yapılıyor. Bundan dolayı ameliyat olmak için Ankara'yı seçtim. Diğer profesör doktorlarımızın da çok iyi olduğuna inanıyorum. Türkiye'deki doktorlarımızın hepsine güvenim sonsuz" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Oktay Banlı ise, bu tür ameliyatların Türkiye'de çok sık yapılan ameliyatlar olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Artık ülkemizde çok güvenilir cerrahlarımız var. Sonuçlarımız da çok iyi. Sadece ülkemizin vatandaşları değil Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da gelip ülkemizde ameliyat oluyorlar. Güvenerek ameliyat oluyorlar. Bu hastamız da onlardan birisi. Ayrıca yabancı hastalar da, bu hastalarımızı ülkelerinde görüp gelip ülkemizde ameliyatlarını güvenli bir şekilde oluyorlar. Bu sayı da her gün giderek artmakta. Bu hastamız da bize başvurdu. Ameliyattan önce tüm tetkikleri yapıldı. Ameliyata engel bir durumu olmadığı görüldü. 130 kiloydu. Hastamıza mide küçültme ameliyatı, tüp mide ameliyatı yaptık. Hastanede 3 gün yattı. Ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Şimdi Almanya'ya uğurluyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yavuz Almanya Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title