Haberler

Ali Bilkay'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Ali Bilkay, İzmir'i dünyanın en emniyetli şehri yapma hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları, kısa süre önce İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Bilkay'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir'i dünyanın en emniyetli şehri yapma hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşa emniyet hizmetlerinde yardımcı olacak bir teşkilat mantalitesi ile hareket ettiklerini anlatan Bilkay, "Polis Akademisi yılları dahil 34 yıldır Emniyet Teşkilatı'nın içerisindeyim. Vatandaşa hizmet eden, vatandaşın sorunlarına hızlı çözümler sunan bir anlayışla hareket ediyoruz" dedi.

EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu Başkanlığı'na seçilen, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'e de yeni görevinde başarılar dileyen Bilkay, EXPO 2020 yarışını İzmir'in kazanabilmesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak üzerlerine düşecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır oldukları mesajını verdi. Bilkay, "EXPO 2020 sürecinde dünyanın en emniyetli şehri sloganı ile EXPO 2020'nin İzmir'e kazandırılması sürecine katkı sağlayabiliriz" dedi.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ise, Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde faaliyet gösteren 12 ihracatçı birliğine üye 6 bin ihracatçının yıllık 15 milyar dolar ihracat yaparak Türk ekonomisine ve İzmir'e katkı sağladığını kaydetti. Türkmenoğlu, "Sağladığımız istihdamla Emniyet Teşkilatı'nın işini azaltıyoruz, hedefimiz daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam, daha huzurlu bir İzmir" şeklinde konuştu.

Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları'nın İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı ziyaretine, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Tarakçıoğlu, Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öz, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Eli Alharal ve Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Sezmen Alper katıldı.

Fotolu: Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'a Ege Bölgesi'nin geleneksel ihraç ürünlerinden kuru incir sepeti sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title