Haberler

Ak Partili Eski Başkan Facebook Arkadaşı ile Buluştu

Balıkesir AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, sosyal medyadan tanıştığı 11 yaşındaki Esin Gezgin'in davetini kırmayarak Büyükpınar Köyü'nde yaşayan Gezgin ailesinin sofrasına oturdu.

Balıkesir AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, sosyal medyadan tanıştığı 11 yaşındaki Esin Gezgin'in davetini kırmayarak Büyükpınar Köyü'nde yaşayan Gezgin ailesinin sofrasına oturdu.

Balıkesir'in merkeze bağlı Büyükpınar Köyü'nde yaşayan 11 yaşındaki Esin Gezgin, fotoğrafını haber sitelerinde gördüğü AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker'i ilk önce facebook sitesinde buldu, ardından da köylerine akşam yemeğine davet etti. İl Genel Meclis üyeliği de yapan Recep Şeker, Büyükpınar Köyü'nde giderek Gezgin ailesinin misafiri oldu. Haberlerden takip ettiği Recep Şeker'i ağırlamaktan çok mutlu olan Esin Gezgin, "Facebook'ta Recep Başkan'ı daha yakından takip ettim. Sürekli köylerdeki fotoğrafları görünce 'Keşke bizim köye de gelseler' diye düşündüm. Geçtiğimiz günlerde sayfasından mesaj atarak sizi ailenizle birlikte yemekte ağırlamak isteriz, ne olur başkanım bizim köye de gelir misiniz diye yazdım. Olumlu cevap alınca anne ve babama durumu ilettim. Onlar da fikrimi destekledi ve nihayet bu yemekle tanışmış olduk" dedi.

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, davet teklifini ilk olarak yadırgadığını ve ardından durumu Büyükpınar Köy Muhtarı Cemil Özdemir'le paylaştığını söyledi. Köye gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Şeker, Esin Gezgin'in ailesi ile tanışarak beraberce sofraya oturdu. Akşam yemeğinde oğlak yiyen Recep Şeker, yemek sonrasında aile reisi Eyüp Gezgin ile siyaset konuştu. 30 yıldır sosyal demokrat olduğunu söyleyen baba Gezgin, son 2 seçimde AK Partili olduğunu söyledi. Kararında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ikna edici üslubunun olduğunu söyleyen Gezgin, "Hayvancılık yapan bir köylü olarak Başbakanımız döneminde rahatız. Eskiden kredi bile alamıyorduk. Şimdi teminat göster dilediğin krediyi al. Üstelik yarın ne olur düşüncesiyle korkumuz da yok. 2001'de 1 milyar lira kredi kullanmıştım. Bir kitap fırlatıldı ekonomi tepetaklak oldu ve benim borcum hemen 2 buçuk milyara çıktı. Şimdi sabit fiyat var, vadesi belli miktarı belli. Desteklemeler de bizi doyuruyor" dedi.

Büyükpınar Köyü'nde misafir olan Recep Şeker, ailenin gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, aileyi Balıkesir'deki evlerine yemeğe davet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Başkan Recep Şeker Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title