Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Sultangazi'de vatandaşlarla buluştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Sultangazi'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Sultangazi'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları, Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Sultangazi'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında ilçenin dört bir yanında esnaflar, öğrenciler, dernek temsilcileri ve toplumun tüm kesiminden birçok vatandaş ziyaret edildi. Programın sonunda ise çok sayıda gencin katılımıyla, Sanat Sokağı'nda Gençlik Buluşmaları gerçekleştirildi.

"YÜZ YÜZE 100 GÜN DİYEREK SULTANGAZİ'DEYİZ"

Dokunmadık gönül, çalınmadık kapı bırakmamaya kararlı olduklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, "Sultangazili vatandaşlarımızla gönülden gelen bir muhabbeti paylaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bereketli kazançlar diliyoruz. Emekçi kardeşlerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin heyecanına şahit oluyoruz. Kıymetli Sultangazililere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, muhabbetimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

"YÜZLERDE TEBESSÜM, GELECEĞE UMUT OLACAĞIZ"

"Bizim meselemiz, gönül kazanmaktır" diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, "İstanbul'umuzun her kapısını çalacak, yüzlerde tebessüm, geleceğe umut olacağız. Şimdiki durağımız Sultangazi. Kıymetli vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Sultangazili gençlerimizin de gözleri ışıl ışıl, enerjileri yerinde. Her biri yarınlara ilham kaynağı olacak değerde. İlk günün heyecanı ve inancıyla, geçmişten aldığımız tecrübe ve geleceğe dair umudumuzla çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

"KOMŞULARIMIZLA DAİMA GÖNÜL GÖNÜLEYİZ"

Sultangazililerle her daim gönül birliği içerisinde olduklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Yüz Yüze 100 Gün çalışmamız kapsamında, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve ilçe teşkilatımızla birlikte Sultangazili komşularımızla ile bir araya geliyoruz. Her zaman sahada, komşularımızla gönül gönüleyiz. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz, esnaflarımız, öğrencilerimiz, yani Sultangazi'de yaşayan tüm komşularımızı gönülden seviyoruz, hepsine ayrı ayrı değer veriyoruz. Biz, büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu samimiyetle, bu heyecanla, bu azimle bir kez daha 'Hep Birlikte Daha İyiye!' diyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vedat Demiröz Sultangazi İstanbul AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title