Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Yeğeninin Nikah Şahitliğini Yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gölbaşı ilçesinde yeğeni Gülçimen Güven'in nikah şahitliğini yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gölbaşı ilçesinde yeğeni Gülçimen Güven'in nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Şahin, Adıyaman'daki temasları kapsamında Gölbaşı ilçesinde yeğeni Gülçimen Güven ile Mustafa Soylu'nun düğün törenine katıldı. Yeni çiftin nikah şahitliğini yapan Şahin, burada yaptığı konuşmada ailenin önemine değindi.

Evliliğin mukaddes bir yolculuk olduğunu anlatan Şahin, "Gülçimen ve Mustafa'nın evliliğine şahitlik ediyoruz. Evlilik mukaddes bir yolculuk, sevgiyle, sabırla ve sadakatle gidilmesi gereken önemli bir yol arkadaşlığıdır. Ben bu yol arkadaşlarına mutluluk ve huzur diliyorum. İnanıyorum ki çok mutlu olacaksınız. Aile bizim için çok önemli ben Aile Bakanıyım, şu anda aslında görevimi de yapıyorum" diye konuştu.

Milletin sağlamlığının ailenin sağlamlığıyla alakalı olduğunu söyleyen Şahin, şöyle devam etti:

"O yüzden bugün bu güzel ailenin temelini attığım ve şahitlik ettiğim için çok mutluyum. Gülçimen bizim kızımız, rahmetli annem ve dayımın da aramızda olmasını arzu ederdim ama... Kızımızın mürüvvetini görmek önemli. İnşallah Mustafa ile beraber huzurlu bir ömür geçirirler. Sayın Başbakanımızın söylediği en az 3 çocuk devlet politikası oldu biliyorsunuz. En az 3 çocuk. (damadın eliyle 4 işareti yapması üzerine) 4 tamam mı- Allah salih evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Darısı bekarların başına. İnşallah bekarlarımız da bu güzel mutluluğu yaşarlar."

Bakan Şahin'in çocuk sayısıyla ilgili tavsiyesi üzerine damat Mustafa Soylu, 4 çocuk sözü verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in kıydığı nikahın şahitliklerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptı.

Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Şahin, bir de bilezik taktı.

Şahin, Adıyaman programının ardından Gaziantep'e gitti.

Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal

Yayıncı: Erdem Gültekin - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Soylu Fatma Şahin Ak Parti Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title