Haberler

Adana'da hayrete düşüren bina için yönetimden açıklama geldi! Sorun yapıda değil boyadaymış

Güncelleme:

Adana'da tartışma yaratan 12 katlı binanın iş merkezi kısmının 2 ay önce griye boyandığı, apartmandakilerin istememesi üzerine diğer kısmının ise boyanmadığı, bu nedenle mimarisinde bir sorun varmış gibi görünüm ortaya çıktığı belirtildi. Türker İş Merkezi yönetimi, binanın mimarisinde sorun olmadığını; iskan, ruhsat ve izinlerinin tam olduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adana'da, Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi Bakımyurdu Caddesi'nde üst kısmı sarı, alt kısmı gri binaya ait görüntüler, sosyal medyadan paylaşıldı.

"YOKSA ÜZERİNE BALON MU KOYDULAR?"

Binayı görüntüleyen kişinin "3 saattir bu binayı inceliyorum. Acaba bu bina, havadaydı da gri bina bunun altına mı getirildi? Yoksa bunu balon ile üzerine mi koydular? Yalnız bina çok güzel duruyor, harika olmuş" sözleri de videoda yer aldı.

Adana'da tartışılan binadaki görüntü 'boya krizi' ile ortaya çıkmış

İSKAN VE RUHSATTA SORUN OLMADIĞINI AÇIKLADILAR

Yapımı 1999'da tamamlanan, ilk 6 katı iş merkezi, diğer 6 katı apartman olan binanın iş merkezi kısmının 2 ay önce griye boyandığı, apartmandakilerin istememesi üzerine diğer kısmının boyanmadığı belirtildi. Mimarisi tartışılan binaya ilişkin Türker İş Merkezi yönetimi açıklama yaptı. Açıklamada binanın mimarisinde sorun olmadığı, iskan, ruhsat ve izinlerinin tam olduğunu belirtildi. 12 katlı binanın iş merkezi kısmının 2 ay önce griye boyandığı, apartmandakilerin istememesi üzerine diğer kısmının ise boyanmadığı, bu nedenle mimarisinde bir sorun varmış gibi görünüm ortaya çıktığı belirtildi.

Adana'da tartışılan binadaki görüntü 'boya krizi' ile ortaya çıkmış

"2 AY ÖNCE BOYANDI"

Türker İş Merkezi'nde 9 yıldır dükkan işleten Aydın Ercan da sosyal medyada videoyu gördüğünü, tepkilere ise çok şaşırdığını söyledi. Binanın 24 yıllık olduğunu belirten Ercan, "İşin aslı, bu binanın 2 ay önce boyanmış olması. Ortaya atılan iddianın manası gerçekle alakası da yok. Burada yıllardır esnafım. Boya için ücret toplandı. İş yerleri olarak üzerimize düşün ücreti verdik ve boyattık" dedi.

Adana'da tartışılan binadaki görüntü 'boya krizi' ile ortaya çıkmış

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (1)

ismail bey :

İmar ve iskana uygunsa, onlarda ve onu verende bir sorun var demektir.. Bazı yerlerde belediyeden taban oturması metre karesi üzerinden imar alıp, birinci katta her taraftan çıkma yapıyorlar. o binadan ne hayır gelir.. Mevlana eteği gibi her tarafı açıkta duruyor...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title