Haberler

Abdullah Gül, Tarabya Köşkünden Taşındı

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığına ait Tarabya Köşkünden taşındı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nden taşınarak Beyoz'daki villasına yerleşti. Geçtiğimiz hafta içi Tarabya Köşkü'nden taşınan Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül çiftinin yeni ikametgahları Beykoz'a bağlı Kavacık'taki boğaz manzaralı villa oldu. Görev süresi 28 Ağustos 2014'te dolan Gül'ün taşınması, villada gerçekleştirilen inşaat ve tadilat çalışmaları ile güvenlik için yapılan otomasyon işlemlerinin uzaması nedeniyle gecikti.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SESSİZ SEDASIZ TAŞINDILAR

Çalışmanın sona ermesi ve villanın oturmaya hazır hale gelmesinin ardından ilk olarak eşyalar taşındı. Eşyaların konulmasının ardından Gül çifti, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni ikametgahlarında oturmaya başladı. Öte yandan sitenin girişine Gül'ün korumaları için yeni bir güvenlik kulübesi yapıldı. Villanın çevresinde bugün de hareketlilik olduğu görüldü. Bahçede çalışmalar devam ediyor.

Gül, Tarabya köşkünde kalmasına yönelik eleştiriler üzerine masrafları kendisinin karşıladığı yönünde açıklama yapmıştı.

KATAR'A UÇUYOR

Diğer yandan Abdullah Gül'ün bu akşam saatlerinde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin davetlisi olarak Katar'a gideceği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Beykoz Katar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title