Haberler

ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke Kimdir?

Güncelleme:

ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı yaptırıma karşılık, Türkiye'de ABD'nin Adalet ve İçişleri Bakanlarına yaptırım getirdi. Türkiye'deki mal varlığını dondurma kararı alınan ABD'nin İçişleri Bakanı Ryan Zinke kimdir?

ABD DONANMASIYLA IRAK SAVAŞINA KATILDI

ABD'nin, Türkiye'nin papaz Brunson'u bırakmamasını gerekçe göstererek Türkiye'nin Adalet ve İçişleri Bakanları'na uyguladığı yaptırıma karşılık, Türkiye'de ABD'nin İçişleri ve Adalet Bakanları'nın ülkedeki mal varlıklarını dondurma kararı aldı.

Türkiye'nin yaptırım uygulama kararı aldığı İçişleri Bakanı, Montanalı ve 55 yaşında. ABD Donanmasına katılan Zinke, 1985'te Memur Aday Okulundan mezun olduktan sonra SEAL eğitimine başladı. İlk olarak Coronado, CA'da SEAL Team ONE'a atandı, daha sonra SEAL Team SIX için seçildi ve burada Ulusal Komuta Yetkilisi görevlerini desteklemek üzere Takım Lideri, Kara Kuvvetleri Komutanı, Görev Gücü Komutanı ve Mevcut Operasyon Görevlisi seçildi. Görev için Irak'a da gitti ve başarılarından ötürü 2 bronz yıldız kazandı. Ryan ayrıca Avrupa Özel Operasyon Sorumlusu olarak da görev yapmıştır ve Bosna Hersek, Hırvatistan ve Kosova'daki Özel Harekat görevlerini desteklemek üzere Ortak Görev Gücü TWO'nun SEAL Komutanı olarak görev yaptı. 23 yıl boyunca Amerikan Deniz Kuvvetleri'nde görev yaptıktan hemen sonra 2008 yılında emekli oldu.

ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke Kimdir?

ÇEVRECİ KURULUŞLAR ENDİŞELİ

Ryan Zinke, 2015 yılından bu yana Temsilciler Meclisi'nde Montana'yı temsil ediyor.Enerji sektöründe birçok çalışma yapan Zinke, enerji sektöründen de bazı şirketlerin yöneticileri tarafından destekleniyor. Fakat çevreci kuruluşlar, Zinke'in İçişleri Bakanı olmasından ''doğal varlıkları şirketlere satacağı'' gerekçesiyle endişeleniyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ryan Zinke Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title