Haberler

78 yaşında üçüncü evliliğini yapabilmek için otobüs duraklarını ilanlarla donattı

Güncelleme:

Kocaeli'de 8 çocuk ve 12 torun sahibi 78 yaşındaki şahıs, üçüncü evliliğini yapabilmek için otobüs duraklarını ve elektrik direklerini ilanlarla donattı. Kirada evlerinin olduğunu söyleyen yaşlı adamın evleneceği kişide aradığı özellik ise 50 yaşının altında olması.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 8 çocuğundan olan torununun çocuklarını gören 78 yaşındaki Mahir Kurt, ölen iki eşinin ardından üçüncü evliliğini yapabilmek için otobüs duraklarını ve elektrik direklerini ilanlarla donattı. Çocuklarının da desteğini alan Kurt, 50 yaşın altında bir eş aradığını söyledi.

3. KEZ EVLENEBİLMEK İÇİN İLAN ASTI

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Piyalepaşa'da yaşayan ve aslen Erzurum İspirli olan 78 yaşındaki Mahir Kurt, ölen iki eşinin ardından yalnız kalınca üçüncü evliliğini yapabilmek için otobüs duraklarını ve elektrik direklerini ilanlarla donattı. İlk eşiyle 29 sene, ikinci eşiyle ise 34 sene evli kalan Kurt, ölen eşlerinin ardından 3. evliliği yapmak için kendine uygun bir eş bulma amacıyla hazırladığı ilanları duraklara ve elektrik direklerine astırdı. Uzun yıllar yurt dışında çalıştıktan sonra emekliye ayrıldığını ve ekonomik olarak varlıklı olduğunu dile getiren Kurt'un evleneceği kişinin kapalı ve 50 yaşın altında olmasını istiyor.

"DÖRT DAİREM VAR, KENDİME ARKADAŞ ARIYORUM"

8 çocuğundan 12 tane torunu, torunlarından da 2 tanesinin ise 3 tane çocuğu bulunan Kurt, çocuklarının da desteğini alarak eş arayışlarını sürdürüyor. Astığı ilanlara dönüş beklediğini söyleyen Kurt, "Yeni hanım almak istiyorum. Allah'ın emriyle, peygamberimizin sünnetiyle ben kendime bir arkadaş arıyorum. Mal varlığım var. 4 tane dairem var. Birinde kendim oturuyorum, ötekiler kirada. Emekliyim, 2 bin 300 lira para alıyorum. Kimseyi dolandırmadım, yalan söylemedim, kandırmadım, herkese iyi davrandım. Üçüncü hanımı alacağım" dedi.

"50 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR EŞ ARIYOR"

Uzun yıllar yurt dışında vasıflı işçi olarak çalıştığını söyleyen Kurt, "Benim 8 tane çocuğum var. Birinci hanımdan 6 çocuk, ikinci hanımdan ise 2 çocuğum var. Toplam 8 çocuk. İlk hanımla 29 sene evli kaldım vefat etti. İkincisiyle hanımla da 34 sene kaldım. O da kalp krizinden vefat etti. Şimdi de evlenmek istiyorum. Ama 50 yaşından aşağıya olması lazım alacak olduğum kadın" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIM DA RAZI"

Evlenecek olduğu kişiden bir şey talep etmediğini belirten Kurt, "O bana bakacak, ben de ona bakacağım. Burada karşımda Kuran kursu var, kursa da kaydedeceğim burada okuyacak. Tabi kapalı hanım olacak. Bankada paralarım var, para sıkıntım yok. Kiralarım geliyor. Maaşım ona kalacak ölürsem. 2 bin lira maaşım ona kalacak. Ne istiyor daha. Bundan iyisi, ne istiyorsa alırım, yediririm. Evde her şey var. Ama 50'den aşağıya olacak. İhtiyar kadını ne yapayım. Çocuklarım da razı" şeklinde konuştu.

"BABAMIZIN DESTEKÇİSİYİZ"

Babalarının evlenme isteğine destek verdiklerini söyleyen ve ailenin en küçük çocuğu olan Hüseyin Kurt ise, "Biz 8 kardeşiz. Annem vefat ettikten sonra babam evlenmek istediğini bize söyledi. Biz de kardeşler olarak toplandık. Bunun bir beis olmayacağını düşündük. Babamıza destekçiyiz bu konuda. Evlenmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak?
500

Yorumlar (16)

aslı:

80 yaşında adam utanmadan 50 yaşının altında kadın arıyomuş kart horoz inşallah seni güzelce dolandırıp o evleri elinden alır kadının biri. . .

14
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Torun torbalar sahibi adam napacan bu yaştan sonra evlenmeyi doğru dürüst gençlere yokki sana gelen evlenmeye degil seni dolandırmaya gelir anca vazgeç git torunlarını sev onlara masallar anlat yol yakınken boşgeç birazda ahiretine çalış...

14
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Allahım emri peygamerin sünneti imamı azamın ictihatı giriş gelişme güzel sonuç berbat 4 daireymiş???? darirene anca gelirler dayı kadınlar para maddiyat peşinde dilerim gönlüne göre olur lakin sanmam ki gönlündekini bulasın 1 hafta sonra eş arayan yaşlı adam dolandırıldı haberini okuruz gene burdan

14
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Allah akıl fikir versin. Kırkından sonra azanı teneşir paklar.

10
2
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

Gözleri kaymış dadaş, neyine güveniyorsun. ? Mal dersen varda, sende ki bina olarak ortada, gel namaza başla , durumun iyi değil, virüs girmeden , dön bu arayıştan. Sende daire varsa kısmetin çıkar, ama evi üstüne yap, ertesi günü ESSALÜTÜ . . . . . . . !!!!

9
1
yanıtYanıtla
memur:

:))))))) sabah sabah öldüm gülmekten.

yanıt0
yanıt1
.:

Amcaaa seni dolandırırlar . Allah korusun öldürürler böyle ilanlar verme.

9
1
yanıtYanıtla
ŞOVCU DAYI:

Ah dayı ah sen adam olsaydın eşin dostun konu komşu ahbab birini bulur evlendirirdi böyle ilan vermek ne demek ya ayıp ayıp

7
2
yanıtYanıtla
Xyz:

Belanı arıyon yani dayı, merak etme bi dolandırıcı çıkar karşına istediğini verir sana.

9
0
yanıtYanıtla
abidin:

50 yaş altımı:) bu adamın derdi başka kuşu besliyecek:)

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title