Haberler

    46 Yok Olan 2. Son Bölümde Murat'ın Gizemi Çözülüyor - İzle

    46 Yok Olan dizisi dün akşam yine heyecan dolu dakikalar yaşattı.

    46 Yok Olan dizisi dün akşam yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın paylaştığı; yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği yapım, komaya giren kız kardeşini kurtarabilmek için kendini kobay yapan bir bilim adamının yaşadıklarını konu alan dizide gerçekler ortaya çıkıyor. İşte son bölümde yaşananlar..

    46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Ceyla'nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo'nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürpeticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla'nın babası Ayhan'ı bulur. Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan'ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat'ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur.

    Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalinde araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro'dan İstanbul Emniyeti Cinayet Büro'ya atananan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat'ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin'in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.

    GENEL HİKAYE

    "İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz."

    Murat Günay, babası Reha'nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo'nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

    Kendini kız kardeşinin tedavisine adayan bir profesör

    Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

    OYUNCU KADROSU

    Murat-Erdal Beşikçioğlu

    Yasemin Allen -Selin

    Melis Birkan-Ceyla

    Saygın Soysal -Doğan

    Berkan Şal -Salim

    Metin Belgin-Ferit

    Ayça Eren-Ezo

    Selin Uludoğan-Sude

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen Saygın Soysal Melis Birkan Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title