Haberler

Sır perdesi aralanıyor! Öğretmenin evinde yarı çıplak halde ölü bulunan gencin arkadaşı konuştu

Güncelleme:

Antalya'da 17 yaşındaki bir genç, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Almanca öğretmeninin evinde yarı çıplak halde ölü bulundu. Evde yapılan incelemede uyuşturucu madde kullanıldığı, ardından temizlik yapıldığı belirlenirken, gençlerden birinin olayın gerçekleştiği saatlerde evdeki herkesin uyuşturucu madde kullandığını doğruladığı öğrenildi. Almanca öğretmeni ise öğrencilerinin gece kendisine bir şeyler içmek için geldiğini, sabah saatlerinde genci hareketsiz şekilde gördüğünü ifade etti.

Antalya'da Yiğit Kalpak, Almanca öğretmeni H.G.'nin evine saat 01.30 sıralarında 5 arkadaşıyla birlikte geldi. İddiaya göre ilerleyen saatlerde öğretmen H.G., Kalpak ve arkadaşları uyuşturucu hap aldı. Bir süre sonra Kalpak ve iki arkadaşı H.G.'nin evinde kalırken, diğer 3 arkadaşı evden ayrıldı.

Almanca öğretmeninin evinde ölü bulunan gencin arkadaşı: Evdeki herkes uyuşturucu madde kullandı

UYANDIRAMAYINCA 112'Yİ ARADI

Sabah saatlerinde uyanan H.G., öğrencisi Yiğit Kalpak'ı uyandıramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese gelen sağlık ekipleri, Yiğit Kalpak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri evde yaptığı incelemede, Kalpak'ın üstünün çıplak, evin temizlenmiş olduğunu belirledi.

Almanca öğretmeninin evinde ölü bulunan gencin arkadaşı: Evdeki herkes uyuşturucu madde kullandı

"O SAATLERDE HERKES UYUŞTURUCU MADDE KULLANDI"

H.G. ile diğer 5 genç, ifadelerine başvurulmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gençlerden birinin polise verdiği ifadede, olayın gerçekleştiği saatlerde evdeki herkesin uyuşturucu madde kullandığını belirttiği öğrenildi.

Almanca öğretmeninin evinde ölü bulunan gencin arkadaşı: Evdeki herkes uyuşturucu madde kullandı

"ODADA HAREKETSİZ ŞEKİLDE YATIYORDU"

H.G.'nin ise öğrencisiyle arkadaşlarının gece kendisine bir şeyler içmek için geldiği, sadece kahve içip saat 03.00 sıralarında uyuduğu, sabah saatlerinde ise Yiğit Kalpak'ı odada hareketsiz gördüğü şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı. Kalpak'ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Muratpaşa Haberler

500

Yorumlar (11)

Mehmet Vatandaş:

Bu nasıl öğretmenlik !!! Biz öğrencilerimiz sigara bile içmesinler diye peşlerinden koştururduk bu evinde uyuşturucu kullandırmış.. Vah benim güzel ülkem vah

59
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bunlara öğretmen demek, öğretmenlerimize ağır hakaret olur, Öğretmen ana'dır baba'dır büyük kardeştir bizi hayata hazırlayan evimizin insanıdır ..

yanıt10
yanıt1
Metin Yalcin:

Öğretmen, uyuşturucu, öğrenci ve ölüm bu nasıl bir iş, yaaa sabır ...

52
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan Çebitürk:

Bu ögretmen ivedi şekilde ihrac edildimi oncelikle

41
2
yanıtYanıtla
telepati:

Bu nasıl iş?? Urfa da yakalanan öğretmen terörist çıkıyor,diğeri madde bağımlısı 50 torpil ve referanslardan sonra atananlar...

28
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bu uyuşturucu barıonları neden yakalanamıyor acaba.

27
2
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Sence neden

yanıt3
yanıt0
Bozkurt:

Bunlar daha iyi günlerimiz daha kötüleri gelecek hiç sevinmeyin

24
2
yanıtYanıtla
yurtdisinda yasiyom duzenimi bozamam yigenim:

demek ki neymis? her ana-babanin cocugu, en akilli degilmis. en temiz degilmis. arkadaslari iyi degilmis. anne-baba dogru yolda yurutememisler cocugu... ogretmenlerin hepsi "ogretmen" degilmis. ogrencilerinle arkadaslik yapan ogretmenin amaci her zaman "arkadaslik" degilmis. oyle ya da boyle gitti bir can... Allah rahmet eylesin... kalanlara sabir...

10
0
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Şiddetle kınıyorum okul müdürleri haysiyetli olmalı kadrosundaki öğretmeni bilir üst makamlara iletmeli

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title