Haberler

100.Yıl Lions Korosu Ata'sı İçin Söyledi.

Güncelleme:

Adana Lions Kulüpleri ve üyeleri,Büyükşehir Belediyesin de muhteşem bir konser gerçekleştirdiler.Atatürk'ü anma kapsamında gerçekleşen konsere çok sayıda Mersin İskenderun,Hatay Lions Kulüplerinin yanı sıra, Lion dostu müzik sever konuklar oldu.

Bürokrasinin de katıldığı konserde koristler profesyonelleri aratmayacak bir performans gösterdiler. İzleyicilerin marşlara ayakta eşlik ettikleri konser de 91 yaşındaki Sami ERYURT , ''nam-ı ile Miting Sami''nin şiirleri, zeybek oyunları, slâyt gösterisi konseri daha da renklendirdi. Taşköprü,5 Ocak, Ceyhan, Büyüksaat Lions üyelerinin de solo söylediği konser de Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ömer Ruhi ERYURT' un da solo söylediği Yemen türküsü izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Konuklar arasında CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen'de yerini aldı.

118-U Genel Yönetmeni Ömer Ruhi ERYURT, ''Öncelikle bu oluşumda emeği geçen Koro şefi Ln.Gönül OYTUN'a Koro Koordinatörü Ln.Savaş OYTUN'a ve Oytun Sanat Evine teşekkür ederken,Elif Doğan Türkmen'e,bizi yalnız bırakmayan salonu hınca hınc dolduran siz konuklarımıza ve hiçbir tecrübesi olmayıp ''biz de varız'' diyen koroyu oluşturan bütün Lion kardeşlerime Ata'mızın sevdiği türkülerini, marşlarını söyleme medeni cesaretleri için çok çok teşekkür ederim.Biz Türkiye'miz için birlik beraberlik adına hizmetlerimizi sürdürmeye devam ederken kültürel değerlerimize,sanatımıza da sahip çıkacağız ve 118-U Yönetim Çevresi olarak İz Bırakacağız '' Dedi.
Konser kokteyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elif Doğan Türkmen Taşköprü Ceyhan Yemen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title