Haberler

Gülnar Meslek Yüksekokulu da Mezunlarını Verdi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Gülnar Meslek Yüksekokulu, 2012-2013 eğitim yılı mezunlarını verdi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Gülnar Meslek Yüksekokulu, 2012-2013 eğitim yılı mezunlarını verdi. Diplomalarını alan 112 öğrenci büyük coşku yaşadı.

MEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülnar Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Ormancılık bölümlerinden mezun olan 112 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi. Gülnar Hükümet Konağı önünde başlayan törende, Gülnar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Özen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Daha sonra yüksekokul binasına kadar kortej yürüyüşü yapan öğrencilere Gülnar halkı da destek verdi.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda devam eden törene ise Gülnar Kaymakamı Tekin Dündar, MEÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Burak Çimen, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Dündar, eğitimin artık hayat boyu sürdüğünü vurgulayarak, "Buradan mezun olmakla bir aşamayı kaydettiniz, ancak bu son aşama değil. Günümüzde rekabet giderek artıyor, kriterler zorlaşıyor. Sizin de bu saflarda yer alabilmeniz için mecburen kendinizi mevcutlarınızın önüne geçirecek çalışmalarda bulunmanız, artı değerler yüklemeniz gerekiyor. Farklı olan her zaman caziptir, her zaman talep görür" dedi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Çimen ise kalite unsuruna vurgu yaptığı konuşmasında, kalitenin kısaca 'kul hakkı yememek' olduğunu belirterek, "Lütfen hiçbiriniz kimsenin hakkını yemeyiniz ama hiç kimseye de hakkınızı yedirmeyiniz. Bir dönemin sonuna geldik, o kadar gençsiniz ki, bu dönem bitiyor ama her şey burada bitmiyor. Bizim arzumuz buradan mezun olan arkadaşlarımızın eğitimlerinin daha üst kademelere taşınabilmesidir. Üniversitemiz bünyesinde mevcut olan lisans, yüksek lisans ve hatta doktora kademelerinden sonra sizleri birer öğretim elemanı olarak aramızda görmek en büyük dileğimizdir" diye konuştu.

Mezunlara "Mersin Üniversitesi üyesi olmaktan duyduğunuz gururu hiçbir zaman kaybetmeyin" tavsiyesinde bulunan Çimen, "Üniversitenizle olan bağlarınızı koruyun ki; ileriki dönemlerde de hep beraber olalım. Atalarımızdan emanet aldığımız bu toprakları, Türk insanlarının özgürlüğünün devamını sağlayan, açtıkları yollarla bizi buralara kadar getiren Atatürk ve çalışma arkadaşlarının kurduğu yoldan ayrılmayın. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Ailelerin çocuklarıyla gurur duymalarını isteyen Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özen de öğrencilere de seslenerek şunları söyledi: "Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği, akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Mersin Üniversitesi ve Gülnar MYO kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle hepinize, geleceğine umutla bakan bir toplumun insanlarıyla dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum."

Törende, okul birincileri Gamze Boz ve Onur Ali Yoğurtçu mezun kütüğüne adlarını çakmalarının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Tören sonunda keplerini havaya atarak sevinç gösterisinde bulunan öğrenciler, Öğretmen Evi'nde düzenlenen konserde de gönüllerince eğlendiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mersin Üniversitesi Recep Özen Gülnar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title