Haberler

Güldür Güldür Show'un 6'lı masa skecine Davutoğlu ve Uysal'dan ilk yorum

Güncelleme:

Güldür Güldür ekibinin 6'lı masadaki muhalif liderleri taklit ederek hazırladığı skecin fragmanını yayınlamasına ilk yorum Davutoğlu ve Uysal'dan geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu skeçle ilgili "Merakla bekliyorum" yorumunu yaparken Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ise "Tanıtımıyla bile bizleri güldürdünüz, biz de milletimizin yüzünü güldüreceğiz İnşallah" dedi.

Show TV ekranlarında yayımlanan Güldür Güldür Show adlı programda, Sağlık Bakanı Koca ve Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin ardından 6'lı masayla ilgi bir skeç hazırlandı. 11 Haziran Cumartesi günü yayımlanacak olan yeni bölüme ait fragmanda 6'lı masadaki siyasi isimlerin restoranda bir araya geldiği ve birbirlerine çeşitli göndermeler yaptığı görüldü.

6'LI MASADAKİ İSİMLER TAKLİT EDİLDİ

Bir restoranda geçen skeçte CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ın oluşturduğu 6'lı masadaki siyasiler canlandırıldı.

DAVUTOĞLU: MERAKLA BEKLİYORUM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, skece ait videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Davutoğlu, paylaşımına "Merakla bekliyorum." notunu düştü.

Güldür Güldür Show'un 6'lı masa skecine Davutoğlu ve Uysal'dan ilk yorum

"TANITIMIYLA BİLE BİZLERİ GÜLDÜRDÜNÜZ"

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal da skece ait görüntüyü hesabından yayımlayarak gösteriye en yakın zamanda geleceğini duyurdu. Uysal, şu ifadeleri kullandı: "Cihangir semti sakinlerine de bir boyumuzu, posumuzu gösterelim. Geliyorum en kısa zamanda. Tanıtımıyla bile bizleri güldürdünüz, biz de Milletimizin yüzünü güldüreceğiz inşallah."

Güldür Güldür Show'un 6'lı masa skecine Davutoğlu ve Uysal'dan ilk yorum

Kaynak: Haberler.com / Politika

Güldür Güldür Show Ahmet Davudoğlu Gültekin Uysal Haberler

500

Yorumlar (17)

yavuz çaylak:

6 li ganyan oyunu ,ya tutarsa anlayisi ,fasafiso bos teneke siyaseti

223
253
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Altılı masadan hayır bekleyeceğine ahırdaki tosunumun buzağı doğurmasını beklemem daha mantıklı, azmedersem belkide süt bile alırım.

82
123
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Parti kurdurursanız daha çok verim alabilirsiniz

yanıt19
yanıt1
bekir yapici:

cok haklisin 6 li masa iktidara gelirse trolluk diye bir meslek olmayacagi icin size hayri olmayacak zaten korkunuzda bu yüzden.

yanıt15
yanıt3
rap düelloları:

BEKİR SEN ZATEN 6 LI MASADAN BİRİNİN TROLÜ DEĞİL MİSİN..? :))))

yanıt2
yanıt7
Kenan Tetik:

Bunlar ancak komedi programı yaparlar devlet yönetmek sadece gülüyorum

69
96
yanıtYanıtla
ihsanhan:

eminim bunlar daha iyi yönetir. en azından diş kaynaklı insanlar sınırdısı olur. suriye halkı memleketlerine döner. enflasyonda düşer sadece basa bile gecseler enflasyon düser. ysama yurutme yargı ayrılır güven gelir. ve adil mahkemeler olur. inşallah..

65
67
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

muhalifeler olunca troller sarmış hemen buraya bakıyorum:))Sizi gidi maaşlı troller.Diğer dünyada elim yakanızda

82
36
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

Gültekin Uysal skeç olmadan da biz size gülüyoruz merak etme.. :)

69
39
yanıtYanıtla
Mustafa Sarıduman:

HDP de varmiydi. izlemedim de

13
42
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title