Haberler

Gölkent'te Yeni Yol Mutluluğu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli ile Gölkent beldesi arasındaki bağlantı yolunda tamamlanan asfalt çalışmaları için teşekkür ziyareti gerçekleştiren vatandaşlara iade-i ziyarette bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli ile Gölkent beldesi arasındaki bağlantı yolunda tamamlanan asfalt çalışmaları için teşekkür ziyareti gerçekleştiren vatandaşlara iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ferizli Belediyesi Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Gölkent Belde Belediyesi Başkanı Arif Oğan ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete de hazır bulundu. Program kapsamında ilk olarak Gölkentli vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belde merkezinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Düzenlenen programda konuşan AK Parti Ferizli İçe Başkanı Cemil Sağlam, 14 köyün kullandığı Ferizli ile Gölkent arasındaki bağlantı yolunda tamamlanan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti. Ardından söz alan Ferizli Belediyesi Başkanı Ahmet Soğuk, Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Sakarya'mızda takım oyunu oynuyoruz. Tüm kademelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, bütün il sınırlarında altyapıdan yola, çevreye kadar her konuda hizmet vermeye devam ediyor. Hizmet standartları AK Parti ile yükseldi, biz bu milletin partisiyiz. Biz, milletimizin yüzünü güldürdüğümüz, sesi olduğumuz sürece mutlu oluyoruz. Sizlerin hayır duaları ve desteğiyle, inşallah 30 Mart'tan sonra da bu güzelliği hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hamdolsun, bölgemiz için önemli olan bağlantı yolunda çalışmalarımızı tamamladık. Hemşerilerimize hayırlı olsun. Belediyecilik bizim işimiz, bu konuda iddialıyız. Artık şehrimizde soğuk asfaltı kaldırıyoruz. 3 yıldır tüm köylerimize sıcak asfalt atıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Su ve Kanalizasyon İdaremiz ile altyapı ve su hizmetlerini tek elden yürütüyoruz. Bugün Kaynarca, Sapanca Gölü'nden temin edilen ter temiz suyu içiyor. Asıl önemli olan vaat etmek değil yerine getirmektir. Önümüzde önemli bir süreç var. Bu ülkeye, bu şehre sahip çıkmak hepimizin görevi. Sizin hizmetinizde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanı Toçoğlu, İl Başkanı Uncuoğlu ve beraberindekiler AK Parti Gölkent Belde Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gerçekleştirilen programın ardından beldede ikamet eden Kore Gazisi Nuri Bayraktar'ı evinde ziyaret etti. Beraberinde İl Başkanı Uncuoğlu, Ferizli Belediyesi Başkanı Soğuk ile gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toçoğlu, Gazi Bayraktar'a sağlıklı ve hayırlı ömür diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Ferizli Gölkent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title