Haberler

Gölbaşı Myo Mezunları Kep Fırlattı

Adıyaman’ın Gölbaşı Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören ve aldıkları eğitimle diploma almaya hak kazanan öğrenciler düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini alarak kep fırlattı.

Adıyaman'ın Gölbaşı Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören ve aldıkları eğitimle diploma almaya hak kazanan öğrenciler düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini alarak kep fırlattı.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen 2015-2016 mezuniyet törenine Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Halit Çumak, Adıyaman Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Kaygusuzoğlu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Ünal, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar, İlçe Mal Müdürü Safiye Asuman Kara, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldız, Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Mezun öğrencilerin geçişi ile başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından mezun öğrenciler adına Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu birincisi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencisi Feride Tekin konuşma yaptı. Daha sonra Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu birer konuşma gerçekleştirdi.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin ile Gölbaşı Meslek Yüksekokulu birincisi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencisi Feride Tekin mezuniyet kütüğüne plaka çaktı. Plaka çakma töreninin ardından Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Tekin'e plaket verdi.

Ödül töreninden sonra sahneye gelen öğrencilere bölüm hocaları tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Son olarak, mezun olan öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu birincisi Feride Tekin törende yaptığı konuşmada, "Gölbaşı Meslek Yüksek Okulumuzda bizlere son derece modern fiziki ortamlar sağlayan Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye ve kendilerine vekaleten aramızda bulunan Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Seyit Temir hocamıza, bizlere karşı hep öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı içerisinde hizmet veren Yüksek Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin hocamız ve yardımcılarına, bizleri en iyi bir şekilde özveriyle yetiştirme gayreti içerisinde geleceğe hazırlayan akademisyen hocalarımıza teşekkürü borç biliyor ve kendilerini minnetle yad edeceğimizi unutmamalarını istiyoruz" dedi.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin ise konuşmasında, "Gölbaşı Meslek Yüksek Okulumuzda bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu akademik yılımızı da eğitim-öğretim faaliyetlerimiz kapsamında oldukça verimli ve dolu dolu tamamlama gayreti içerisinde bulunduk. Ayrıca eğitim müfredatımızı biraz da çağımızın gereklerine göre yenileyerek girişimcilik eğitimlerinin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği derslerini de müfredatımıza dahil ettik. Eğitim dönemimizin son çeyreğinde yüksek okulumuz öğretim elemanlarımızın da önerileriyle öğrencilerimize yönelik ücretsiz DGS ve KPSS kursları başlattık ve devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ise yaptığı konuşmada mezun olan her bir öğrencinin farklı alanlarda çalışacak olduğunu, kiminin eğitimlerine başka okullarda devam edeceğini ve geleceğin mühendisleri, akademisyenleri, kamu çalışanları ya da iş adamları olacaklarını ifade ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Yapılan törenin ardından 518 öğrenci kep fırlatarak Gölbaşı Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Ramazan Gürbüz Mehmet Yıldız Yusuf Uçar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title