Haberler

Gölbaşı Belediyesi Kültür Gezileri

Gölbaşı Belediyesi kültür gezileri devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi kültür gezileri devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,"Bu tarz gezilerle vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebze olsun kurtarmış olacağız" dedi.

Gölbaşı Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür gezilerine devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği kültür gezilerinde Beypazarı, Nallıhan, Sakarya Taraklı, Bolu Göynük gezildi. 6 Ağustos itibariyle her gün bir otobüs Gölbaşılı'nın gitti. Beypazarı, Nallıhan,Sakarya Taraklı, Bolu Göynük günü birlik gezi programına şuana kadar 1342 Gölbaşılı katıldı.

Gölbaşı Belediyesi'nin kültür gezisine katılan vatandaşlar, gezinin ilk durağı olan Beypazarı'nda 160 kuş türüne ev sahipliği yapan İnözü Vadisi'nin doğal güzelliklerini ve eşsiz manzarasını gezdi. Vatandaşlar daha sonra Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, 400 metre yükseklikteki Hıdırlık Tepesi'ndeki seyir terasından tarihi camileri ve restore edilerek yenilenmiş evleri izlediler. Beypazarı'ndan gezinin ikinci durağı olan Bolu Göynük'e geçen kültür gezisi kafilesi, burada nehir, orman, dağ manzaralarının içinden geçerek, Akşemseddin Hazretleri ile oğullarından Emrullah ve Sadullah Çelebilerin kabirlerinin bulunduğu Gazi Süleyman Paşa Camisi'ni gezdi. Gezinin üçüncü durağı olan Sakarya Taraklı'da, Taraklı Kültür Evi, Yunus Paşa Camii'ni gezen Gölbaşı Belediyesi'nin kültür gezisi kafilesi daha sonra gezinin dördüncü ve son ayağı olan Nallıhan'a ulaştı.Nallıhan'da, Ayhan Sümer Kültür Evi ve Nasuh Paşa Camii'ni ziyaret eden kültür kafilesi Nallıhan'da şehir turu yaparak Gölbaşı'na döndü. Gezi boyunca bol bol hatıra fotoğrafı çekilen ve sevdiklerine hediyelik eşyalar alan vatandaşlar Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği kültür gezilerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, tüm Gölbaşılıları Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği gezi programlarına davet ederek, "Hemşehrilerimiz için düzenlediğimiz bu güzel geziye bütün Gölbaşılıları davet ediyorum. Bu güzel gezide Ankara,Sakarya ve Bolu'da yer alan tarihi ve doğal güzelliklerini vatandaşlarımıza tanıtma fırsatı sağlamış olacağız. Ayrıca bu tarz gezilerle vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebze olsun kurtarmış olacağız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Beypazarı Nallıhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title