Haberler

İkra Nur'un acısı dinmeden bir kayıp haberi daha! Küçük kızı bulmak için ekipler seferber oldu

Güncelleme:

Giresun'da yaylada kaybolan 11 yaşındaki kız çocuğunu bulmak için arama çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan İkra Nur Tirsi de aynı bölgede kaybolmuştu.

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere Beldesi Semen yaylasında dün kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak için gece saatlerinde arama çalışmaları başlatıldı. Akbayrak'ın kaybolduğu bölgede, geçtiğimiz günlerde 4 gün boyunca aranan İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşılmıştı.

SİS SEBEBİYLE ARAMA KÖPEKLERİ KULLANILIYOR

Jandarma Özel Harekat, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile AKUT Giresun ekipleri yayladaki ormanlık alanlarda Akbayrak'ı bulmak için çalışıyor. Sisin etkili olduğu bölgede arama köpekleri de kullanılıyor. Küçük kızın sis nedeniyle yolunu kaybettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

İkra Nur'un acısı dinmeden bir kayıp haberi daha! Küçük kızı bulmak için ekipler seferber oldu

İKRA NUR'UN KAYBOLDUĞU YER

Öte yandan Giresun'un Bulancak ilçesinin İcilli köyünde geçtiğimiz 27 Haziran akşamı evine dönmeyen İkra Nur Tirsi kaybolmuş, 4 gün süren arama çalışmaları sonucunda küçük kızın cansız bedeni evine 7 km mesafede Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Aydındere Bulancak Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (22)

...:

Allah korusun. Allahım sağ salim ailesine bağışla.

79
1
yanıtYanıtla
kime gore:

Lutfen Anneler kucucuk cocuklariniza makyaj yapmayin!!! sonra sapiklarin eline dusuyorlar, cocuklarinizi cocuk gibi yetistirin!!! CAHIL anneler birinci suc sizd!!! . daha kucuklukten gosterise alistiriyorsunuz, buyuyunce bunun icin herseyi yapiyor sonra!!! VEBALI var size sesleniyorum!!!!

37
20
yanıtYanıtla
cansu:

seni cahil seniiiiii

yanıt4
yanıt20
Abcd:

Siz iyi misiniz ya ne makyaji

yanıt5
yanıt9
kime gore:

Bakin ANNELER!!! cocuklarinizi bebek yasinda suslayip pusleyip abla moduna sokmayin nedir o bes yasindaki cocuga makyajlar falan!!! sapiklara davetiye cikaran sizsiniz!!! Sonra cocuk biraz buyuyunce sohret icin yapmiycagi kalmiyor. . . yada bir sapigin elinde can veriyor, suclu olan sizsiniz Ozellikle ANNELER ben yapamadim kizim yapsin dusuncesinden vazgecin, sonuclarini hergun haberlerde goruyoruz. . .

23
11
yanıtYanıtla
...25:

Arkadasim benim de dikkatimi çekti ama tlf uygulaması o gerçek makyaj değil belli ki cocuk oyle çekmiş. Ha diğer yandan cocuguna makyaj yapan hatta gelinlik giydiren anneleri ben de hoş karsilamiyorum topuklu ayakkabı giydirip makyaj yapıp gelinlik giydirip bi de burma bilezik takip gezmeye götüren anneler biliyorum cocugun benliğini direkt olumsuz etkiliyor bunlar

yanıt11
yanıt0
aa:

Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın çocuğa makyaj yapabilecek annesi bile yanında yok durumlarını geçin ne şartlarda büyüyüp çok akıllı bir kız olduğunu bilmiyorsunuz şu an birilerini suçlamak yerine dua edelim bulunsun sağlıklı bir şekilde

yanıt7
yanıt1
Mystery:

Onsan volkan uzun adlı şahıs köpeğe tecavüz öldürdü değil mi, sahibi köpeği fazla süslemiş olmalı!!

yanıt13
yanıt3
Serkan:

Allahım sen koru

23
1
yanıtYanıtla
...25:

Allah çocuklara hayvanlara kiyanlari bu dünyadayken kahretsin insallah ki gözle girulup ibret alinsin

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title