Haberler

3 sağlık çalışanının korona virüs testi pozitif çıkan ASM karantinaya alındı

Güncelleme:

3 sağlık çalışanının korona virüs testi pozitif çıkan ASM karantinaya alındı Sosyal medya hesabından paylaşım yapan doktor helallik istedi Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli 3 personelin korona virüs test sonucu pozitif çıktı.

3 sağlık çalışanının korona virüs testi pozitif çıkan ASM karantinaya alındı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan doktor helallik istedi

KOCAELİ - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli 3 personelin korona virüs test sonucu pozitif çıktı. Merkez karantinaya alınırken, test sonuçları pozitif çıkan personel tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli aile hekimi Dr. Teoman Çağlayan ile ismi öğrenilemeyen 1 hemşire ve ebenin 11 Haziran tarihinde yapılan korona virüs test sonuçları pozitif çıktı. Test sonuçları pozitif çıkan doktor, ebe ve hemşire hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık merkezi ise izole edilmek amacı ile kapatıldı. Merkezin bahçe kapısına şerit çekilirken, ayrıca kapısına, "Covid pozitif vaka olması nedeni ile aile sağlığı merkezimiz Cuma günü (12 Haziran) hizmet veremeyecektir" yazısı asıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan doktor helallik istedi.

Öte yandan tedavi altına alınan sağlık personellerinden Dr. Teoman Çağlayan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendisinin ve merkezde görev yapan 2 kişinin test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu. Paylaşımında sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Çağlayan, "Değerleri hastalarım, kontrol amaçlı yapılan Covid testinde, Pazartesi yani 8 Haziran 2020 tarihinde negatif olan testim, Perşembe öğlen tekrarlandı ve pozitif çıktı ASM'de 3 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Çok şükür üçümüz de iyiyiz ve tedavilerimiz başladı. Akciğer tomografilerimiz iyi çok şükür. Sizden ricam öncelikle haklarınızı helal etmeniz ve dualarınızı eksik etmemeniz. Benden yana helal olsun. Rabbim kızıma ve sevenlerime bağışlar inşallah" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sosyal Medya Koronavirüs Köseköy Kartepe Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title