Haberler

Genel Seçime Doğru

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Yeni dönemde seçim yarışı oy yüzdeleri üzerinden değil, milletvekili sayıları üzerinden yaşanıyor" dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Yeni dönemde seçim yarışı oy yüzdeleri üzerinden değil, milletvekili sayıları üzerinden yaşanıyor" dedi.

Aydın, beraberinde milletvekili adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Suiçmez, İlyas Eroğlu ve MHP İl Başkanı Muammer Demeli ile Türkiye Kamu-Sen'i ziyaret etti.

Seçimlerde oy oranı ve milletvekili sayısını artırmak için seferber olduklarını belirten Aydın, "Yeni dönemde seçim yarışı oy yüzdeleri üzerinden değil, milletvekili sayıları üzerinden yaşanıyor. Bu seçim öncesinde MHP yurt dışı çalışmaları kapsamında Fransa'da çalışmalar yürüttü. MHP'nin 1 Kasım'da yurt dışından daha fazla oy alacağını tahmin ediyorum. Yurt dışından yansıyan oylarla Amasya ve Kocaeli'nde birer milletvekili kaybetmiştik. 1 Kasım'da bu milletvekillerini kazanacağız" diye konuştu.

Aydın, MHP'nin kritik bazı illerde adaylarını değiştirerek güçlü bir pozisyon aldığını ifade ederek, "MHP Trabzon'da 7 Haziran seçimlerinde aldığı oylarla ikinci milletvekilliğine çok yaklaştı. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon ve birçok kritik ilde oylarımızı daha da yükselterek milletvekili sayısını artıracağız" ifadesini kullandı.

İktidara gelmeleri halinde kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü ve özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik bir dizi vaatleri de olduğunu kaydeden Aydın, halkın güven duyduğu ve halkına güvenen bir kamu yönetimi tesis edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Suiçmez Koray Aydın Yavuz Aydın Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title